18-08-2009, 09:00 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-08-2009, 09:25 AM ja muutjaks oli gruppen.)
(17-08-2009, 21:25 PM)Väravamehaanik Kirjutas: Kui huvi, siis ma võin näidata ka lähemal kui Lätis asuvat originaalis säilinud PMG 6 tuletõrjeautot. Alusraam, tehnika ja puitkabiini esimene osa peaksid olema kastiautoga identsed.
Sa veel küsid

(18-08-2009, 07:26 AM)Veteran Kirjutas: Eelpool oli juttu kojamehest. Ilmselt kasutati ikka vaakumiga käitatavat, vanemat tüüpi. See oli väliselt sarnane, veidi õhem ja ka kinnitusavad olid teised. Nägin taolist Gaz- 67A juures, kui hr. Jõemaa autot taastasin.Kojamehega on nii, et kasutaja Sidorov pakkus välja versiooni, et mul on sealt lihtsalt õige vahetükk vahelt puudu - mis on ka tegelikult täiesti õige. Tegelikult peaks seal olema samasugune vahetükk nagu plekikabiinil. Samas on mu vaakumi väljatulev võll teistsuguse ehitusega kui uuematel vaakumitel. Ühesõnaga keeran selle praegu peal oleva kojamehe vaakumi ilmselt reedel-laupäeval pealt maha ja vaatan, kas uuema tüübi vaheplekk läheb kabiini külge (olen kindel, et läheb). Aga kuidas selle külge omakorda istub praegu küljes olev vaakum on siis näha. Mingil põhjusel on see lattraud sinna pandud aga miks ja kuhu kadus originaalvahetükk
Terv. Veteran.