Külmalt jõudu , soojalt mitte ?

Mul on kodus oma paarkümmend küünalt, kuid vähesed töötavad korralikult. Nimelt oli mul hiljuti selline probleem, et sõtisin võrriga paarkümmend minutit, ilma, et oleks jõudu kaotanud ega lööke vahele jätnud. Jätsin seisma viieks minutiks, et haarata toidukraam küla poest. Lükates tagasi kodu poole mitte üks mats. Tee, mis tahad: vahetad õhuklappi kinni-lahti, ujutad üle, kontrollid piipu katsudes sädet - kõik tundub korras olevat. Siis jõudsin lõpuks, võrr käekõrval, koju ning jätsin ta jahtuma oma paariks tunniks. Proovisin siis jälle ja võrr töötas nagu kellavärk. Selline jama oli mul tükk aega, kuna vaatasin, et soojast peast, mil võrr ei löönud ühtegi matsu, oli säde korralik, erk sinine. Lõpuks hakkasin proovima erinevaid küünlaid, kuni leidsin selle õige - muruniidukile mõeldud Oregoni küünal, mis muruniiduki peal jättis lööke vahele ning pannes selle võrri peale, töötab jukerdamata siiani. MTD muruniiduke aretasin peale vana vene piibu ning panin vene küünla, mis funktsioneerib siiani.

Robotniidukite müük, paigaldus ja sõltumatu tehniline know-how: https://herizon.ee
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Külmalt jõudu , soojalt mitte ? - Autor: koppel - 17-08-2009, 21:07 PM
RE: Külmalt jõudu , soojalt mitte ? - Autor: karpaadid - 17-08-2009, 21:21 PM
RE: Külmalt jõudu , soojalt mitte ? - Autor: canyondrift - 17-08-2009, 21:36 PM
RE: Külmalt jõudu , soojalt mitte ? - Autor: koppel - 17-08-2009, 21:37 PM
RE: Külmalt jõudu , soojalt mitte ? - Autor: pannkook - 17-08-2009, 22:48 PM
RE: Külmalt jõudu , soojalt mitte ? - Autor: koppel - 17-08-2009, 23:12 PM
RE: Külmalt jõudu , soojalt mitte ? - Autor: koppel - 18-08-2009, 16:57 PM
RE: Külmalt jõudu , soojalt mitte ? - Autor: hendrik - 18-08-2009, 20:25 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne