19-09-2009, 18:59 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-09-2009, 19:34 PM ja muutjaks oli kiirabi.)
(17-09-2009, 23:43 PM)Regardman Kirjutas:Oma sõna annab varjupaiga pealik, kaasfoorumlane muuseumipapa. Uuri asja, võimalik, et suudate kompromissi leida.(17-09-2009, 22:35 PM)kiirabi Kirjutas:(17-09-2009, 20:18 PM)Regardman Kirjutas: [quote='oxygen' pid='233251' dateline='1253205817']Põhi on küll läbi ent usun, et päris auto all pole Sa vast käinud. Eks igast asjast saaks asja, ainult kas on mõtet.
Selle Järva-Jaani RAF-iga ei tee enam midagi. Seal tuleb juba uut autot ehitama hakata.
Kas on võimalik teha "diili" Järva-Jaani RAF-iga?Vabandan kui pole millestki õieti aru saanud.
Järva-Jaani RAF-i pole veel näinud aga väga suureks plussiks on "sündinud "kiirabina.Ja ega kõik saagi alati lihtne olla (parem hilja kui mitte kunagi)!
[/quote]
Tänan! selgub umbes 10-ndal okt.
(18-09-2009, 09:11 AM)robi Kirjutas: Sel suvel kuulsin ühe vanatehnikahuvilise käest, kes oli just soetanud ühe RAF mikrobussi, et tal on ka üks komplektne Rafi toorikkere hoovipeal ja ei teadnudki, mida ette võtta. Tema käest võib uurida, kas ta on nõus selle ära müüma, juhul kui see kiirabi RAF'i teema käima läheb.
huvi korral saada mulle ps, katsun võtan temaga ühendust. Kui ta ise just teemate ei loe ja ette ei astu
Tänan.annan teada peale 10-ndat okt.
(18-09-2009, 09:39 AM)Väravamehaanik Kirjutas:(17-09-2009, 12:33 PM)kiirabi Kirjutas: Otsingu mõte on see et on tulemas tähtpäev kiirabi ajaloos seoses sellega oleks plaanis panna näituseks kõrvuti uus(uued) ja vana(ad) kiirabi autod. Olen ise seotud kiirabiga ja on tärganud huvi ka säilitada ajalugu.(ka restaureerida)
Sel juhul annan teada, et mul on varude hulgas endine Tallinna Kiirabi GAZ 12. Kuna tegu on komplektse, kuid põhjalikku restaureerimist vajava spetsiaalse kiirabi ZIM-iga, siis päris ilma kontseptsioonita ja ilma meditsiinilise hariduseta inimestele loovutada ei tahaks. Kiireloomuliseks näituse ürituseks seda kasutada ei saa, aga pikemas perspektiivis võiks restaureerida, sest minu teada ei ole selliseid kuigipalju säilinud. Enamus on limusiinideks ümber ehitatud või lihtsalt maani maha mädanenud.
[/quote
(18-09-2009, 09:39 AM)Väravamehaanik Kirjutas:(17-09-2009, 12:33 PM)kiirabi Kirjutas: Otsingu mõte on see et on tulemas tähtpäev kiirabi ajaloos seoses sellega oleks plaanis panna näituseks kõrvuti uus(uued) ja vana(ad) kiirabi autod. Olen ise seotud kiirabiga ja on tärganud huvi ka säilitada ajalugu.(ka restaureerida)
Sel juhul annan teada, et mul on varude hulgas endine Tallinna Kiirabi GAZ 12. Kuna tegu on komplektse, kuid põhjalikku restaureerimist vajava spetsiaalse kiirabi ZIM-iga, siis päris ilma kontseptsioonita ja ilma meditsiinilise hariduseta inimestele loovutada ei tahaks. Kiireloomuliseks näituse ürituseks seda kasutada ei saa, aga pikemas perspektiivis võiks restaureerida, sest minu teada ei ole selliseid kuigipalju säilinud. Enamus on limusiinideks ümber ehitatud või lihtsalt maani maha mädanenud.
Tere. väga huvitav helistan esmasp.
(18-09-2009, 09:44 AM)guits112 Kirjutas: minu esimene ädaabi suksu
(18-09-2009, 09:39 AM)Väravamehaanik Kirjutas: [quote='kiirabi' pid='233229' dateline='1253180012']
Otsingu mõte on see et on tulemas tähtpäev kiirabi ajaloos seoses sellega oleks plaanis panna näituseks kõrvuti uus(uued) ja vana(ad) kiirabi autod. Olen ise seotud kiirabiga ja on tärganud huvi ka säilitada ajalugu.(ka restaureerida)
mingit fotomateriali antud isendi kohta pole
http://www.tems.ee/photo.htm pildimaterjal kiirabi ajaloost
Tere pilt on natuke väike aga kui öieti nägin siis tegemist puna-kollase autoga.Kas oli mingi regiooni või mille vahe on puna-valgega?Tänan