01-10-2009, 14:53 PM
Olen seda kuulutust ise ka silmitsenud. Mina sellist aga ise ei ostaks.. eks ta muidugi ole enda otsustada, kas ostad või mitte, aga mina ostan tunduvalt ennem mõne 300-400 kroonise "külapüssi" ning teen selle korda ning naudin enda töö tulemust. Samas, kapi otsas seismiseks ma neid samuti ei taha ning selline masin nagu konkreetses kuulutuses väljendabki just seda. Usun kui ma sellise ostaks, siis rohkem seismiseks ning näitustele välja panekuks. Mina aga sellist tüüpi pole, tahaks ikka vahepeal midagi nokitseda ka ning töötulemust sõitmisega "rahuldada".
Aga teemasse.. masin hetkel nii 4-5 päeva seisnud täitsa asjatult keldris, tõõtab küll kuid mida napib on aeg. Sain kätte ka uue mähise mis tuleks millagil külge panna, samuti tahaks katsetada kas saan selle tagumise tule ka põlema, siis tõõtaksid mõlemad tuled. Panin vahepeal külge tagasi ka orginaal esitule gondli ning nüüd ootab ka külge panemist parempoolne peegel, siis kui peeglikinnituse kätte saan panen selle külge. ( vabandan kui tekst väga segane on
)
Seniks aga parimat,
Kevin.
Aga teemasse.. masin hetkel nii 4-5 päeva seisnud täitsa asjatult keldris, tõõtab küll kuid mida napib on aeg. Sain kätte ka uue mähise mis tuleks millagil külge panna, samuti tahaks katsetada kas saan selle tagumise tule ka põlema, siis tõõtaksid mõlemad tuled. Panin vahepeal külge tagasi ka orginaal esitule gondli ning nüüd ootab ka külge panemist parempoolne peegel, siis kui peeglikinnituse kätte saan panen selle külge. ( vabandan kui tekst väga segane on
)Seniks aga parimat,
Kevin.
Kõigile, kellele meeldivad/omavad vanu jalgrattaid või sääreväristajaid!
www.vanaisavokk.forumotion.com