05-10-2009, 23:38 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-10-2009, 23:41 PM ja muutjaks oli ala310.)
Sellel sügisel siis toimunud laat tundus mulle edasi arenenud müüjate poolest (isiklikel põhjustel pole saanud 2.a osaleda). Ja nüüd sai Saaremaalt enne suurema tormi algust õnneks praamiga üle tuldud ja ei olnudgi suur pettumus, kui lõunaks kohale sain (arvasin, et kauplejaid ja kaupa vähemaks jäänud aga võta näpust). Üldjuhul olen varajane külastaja olnud kellaaja poolest.
Kõik oli ok, väljaarvatud ilm mille saju osaliseks sain 100%, kuid vanatehnika huvilisena ei lasknud ma sellel väikesel vihmal end häirida lasta ja hiljem sai tossudest vesi välja kallatud.
Kuid kas mulle tundub või on viimasel ajal tekkinud Zündappi raame rohkem müüki ?
Ja minu arvamus korraldajatele, et parklasse sissesõite ja väljapääse võiks rohkem olla just selliste suurte paduvihmade korral, kuna 4WD puudub siis oli ikka tükk tegu väljapääsemisega
Kõik oli ok, väljaarvatud ilm mille saju osaliseks sain 100%, kuid vanatehnika huvilisena ei lasknud ma sellel väikesel vihmal end häirida lasta ja hiljem sai tossudest vesi välja kallatud.
Kuid kas mulle tundub või on viimasel ajal tekkinud Zündappi raame rohkem müüki ?
Ja minu arvamus korraldajatele, et parklasse sissesõite ja väljapääse võiks rohkem olla just selliste suurte paduvihmade korral, kuna 4WD puudub siis oli ikka tükk tegu väljapääsemisega
Otsin eboniidist Iž-350 signaali ja M72 signaali cm-01 cm-02, militaar M72 kuuluvaid kanistreid, kanistri raame, kohvreid ja nende raame. dektarjovi relvakinnitus jalgasid ...