06-10-2009, 10:12 AM
(06-10-2009, 01:03 AM)ryblik1 Kirjutas: korraldajate poolne aps on see et on mindud liiga ahneks ja kõike maad välja müües ei tehta piiri sisse igast muu p...a müüjatel ja vana TEHNIKA müüjatel. igast jaburat jambuuri oli näha. ka sellist mis on väga tehnika kauge teema. nagu ma UNIC MOTO lehelt lugesin on see üritus vaid vanatehnika ostumüügi üritus. ma ei saa aru kuidas siis muud s..ta ikka kohale tassitakse. selleks sobiks ju ka muud laadad.
See ei ole mitte aps, vaid vastutulek müüjatele, et keegi ei peaks aia taha jääma.
Isiklikult oli ebameeldiv intsident minul hr. Reinuga.
Hommikul kallas siis julmalt vihma, ajasime järelkäru platsile, auto aga platsi taha prügikonteineri kõrvale, et saame telgi üles ja siis laome auto ka kaubast tühjaks.
Üks hetk ilmus välja hr. Rein ja pistis röökima "kelle auto see siin seisab, see pole mingi kuradima parkla siin, ajage kohe minema"
Nagu oleks see auto seal kedagi seganud (pärast võis mingi Mazda 626 seal seista ja keegi ei röökinud)
Üritades selgitada, et paneme telgi üles, asjad ära ja viime auto välja, siis see onu korraldajale ei sobinud, "kohe on vaja ära sõita"
Istusin siis vihaga rooli ja sõitsin minema, õnnetuseks jäi ratta alla mingi pikendusjuhe, siis tuli minu pihta veel vulgaarseid väljendeid. Ja öeldi et ostke siis 2 platsi kui ära ei mahu.
Hr Rein järgmine kord, siis palun müü meile kaks platsi mitte ära ütle et "ei ole"
Iseenesest oli olenemata ilmale rahvast palju, kuid eks kauplemist oli vähem. Ise kahjuks midagi suurt ei leidnud ja müük oli kevadega võrreldes ka nigel.