16-10-2009, 13:00 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-10-2009, 13:00 PM ja muutjaks oli manic.)
Ma oleks esialgu natuke ettevaatlik nende rataste valmistamist Niibole endale omistama. Ta võis need ikkagi tellida mõnest Eesti töökojast.
Ma ei ole seni kohanud ühtegi viidet, et Niibol oleks kasvõi parandustöökoda olnud. Mis muidugi ei tähenda, et tal seda tegelikult ka ei olnud. Eriti arvestades tema tausta Venemaal ja Saare äris.
Aga AIS-ist leidsin sellise huvitava patendiregistreerimise:
Rudolf Niibo. Jalgrataste esikahvli ja raamide torude ühendus väljaspoolt nähtavate sõrmekujuliste kõvenduste abil
Piirdaatumid: 23.01.1929-01.02.1932
ERA.916.2.1307
AIS otsing
See käib siis Rudoni rataste kohta. Säilik peaks vist asuma Madara tänaval. Ehk viitsib keegi kohapeal üle vaadata, võib-olla leidub kasulikku infot.
Ma ei ole seni kohanud ühtegi viidet, et Niibol oleks kasvõi parandustöökoda olnud. Mis muidugi ei tähenda, et tal seda tegelikult ka ei olnud. Eriti arvestades tema tausta Venemaal ja Saare äris.
Aga AIS-ist leidsin sellise huvitava patendiregistreerimise:
Rudolf Niibo. Jalgrataste esikahvli ja raamide torude ühendus väljaspoolt nähtavate sõrmekujuliste kõvenduste abil
Piirdaatumid: 23.01.1929-01.02.1932
ERA.916.2.1307
AIS otsing
See käib siis Rudoni rataste kohta. Säilik peaks vist asuma Madara tänaval. Ehk viitsib keegi kohapeal üle vaadata, võib-olla leidub kasulikku infot.