27-10-2009, 00:32 AM
Ausalt öeldes on raske aru saada, mis asja sa kleebise valmistamise protsessis täpsemalt ise teha tahad? Kui peale kleepida, siis anna minna, mina näiteks olen oma kleepsud teha lasknud sellises asutuses: http://sys.ee/ ja ise peale kleepinud - viimast üritust pärjati lausa karikaga, mis veel mõned kuud külmkapi pealset kaunistab
Käisin peale et tehke hästi odavalt, natuke optimeerisime seal mõõte et triibud tuleks kilerullist võimalikult väheste kadudega välja, logod-numbrid sättisin külmast kangete näppudega ise erivärvi kihtidest kokku ja kogu värk läks maksma vist 600.- kui mu mälu nüüd ei peta. Ilma Gulfi logodeta oleks paar sotti vähem tulnud.
Kui sa mõtled kleepse algusest lõpuni ise valmistada, ma isiklikult ei oska küll välja mõelda mingit kodumajapidamislikku meetodit, millega odavamalt midagi auto peale teha, kujutan ette et ühekordse projektina tinti ostes on see minu eelarve kohe lõhki, iseasi kui plaaniks suuremas koguses väikseid kuni a4 suuruses lapikesi teha. Muidu põhimõtteliselt on levinumatele tindiprinteritele kõik vajalikud asjad olemas ja vabamüügis, märksõnaks on sticker print, decal print ja permanent ink.

Kui sa mõtled kleepse algusest lõpuni ise valmistada, ma isiklikult ei oska küll välja mõelda mingit kodumajapidamislikku meetodit, millega odavamalt midagi auto peale teha, kujutan ette et ühekordse projektina tinti ostes on see minu eelarve kohe lõhki, iseasi kui plaaniks suuremas koguses väikseid kuni a4 suuruses lapikesi teha. Muidu põhimõtteliselt on levinumatele tindiprinteritele kõik vajalikud asjad olemas ja vabamüügis, märksõnaks on sticker print, decal print ja permanent ink.