28-10-2009, 02:22 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 28-10-2009, 02:30 AM ja muutjaks oli valdo.)
(27-10-2009, 23:48 PM)Kevin68 Kirjutas: Hei-hei.
Millele võis see kuuluda? Kas tegu on üldse tööriistakotiga? See, et ta sellele konkreetsele 1955nda aasta Riga naistekale kuulus, seda ei tahaks uskuda.
Küllap ta mingi jalgratta tööriistakarp on sõjaeelsest ajast vast. ETK meesterahvaratastel kasutati sarnaseid 1930ndate lõpul... küll olid ETK omad veidi teise kujuga.
(27-10-2009, 23:48 PM)Kevin68 Kirjutas: ... sellele konkreetsele 1955nda aasta Riga naistekale kuulus...
Kust Sa võtad, et selle Riga naisterahvaratta väljalaskeaasta on just nimelt 1955? Kas raaminumbri kaks viimast numbrit on 55?
Asi on nimelt selles, et minuteada ilmusid Riga ratastele keskelt "kõrgema soonega" porilauad alles kusagil 1957. aasta paiku. Ja laia rohelist/sinist/punast triipu (olenevalt üldisest värvilahendusest) keset porilauda, nagu Sinu esitatud fotol, olen ma näinud ainult sellel uuemal porilauatüübil. Kõikidel Riga tehase ratastel, mis on valmistatud enne 1957. aastat, olen ma näinud eranditult selliseid lihtsaid kumeraid porilaudu - profiili, mis oli kasutusel juba enne Teist Ilmasõda Riga tehase
eellase Erenpreisi toodangu juures (ja mille valtsid vast olid ka sõja järel kasutusel).
Kui see on (raaminumbri järgi) tõesti 1955. aasta ratas, siis on tal kas porilauad hiljem uuemate vastu vahetatud või on tõepoolest tegemist PÄRIS esimese partiiga, mis varustati äsja uute presside alt tulnud porilaudadega. Samas ei ole ma näinud ühtegi 1956. aasta Riga ratast uut tüüpi porilaudadega, vast nii paarkümmend isendit vana tüüpi porilaudadega küll...
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, oleme avatud K,N,R,L,P 11-18