29-10-2009, 09:45 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-10-2009, 09:54 AM ja muutjaks oli vant.)
Pilt ei ole küll eriti suur, aga näha siiski http://www.autoprospect.ru/uaz/3163/images/483s.jpg . Algallikas kah http://www.autoprospect.ru/uaz/3163/5-12...panov.html . Tegin taolise tintel- vinteli kunagi Lada jaoks ja aega läks sellele tõesti vaid ehk tunnike.
Ma muidugi ei tea täpselt, kui erinev on selle "Patriodi" plokikaan varasemast UAZ-ist, aga arvestades venelaste "konservatiivsust" mootoriehituses, siis arvatavasti mitte eriti... Neid nn. klapitange saab kasutada küll.
Üks asi veel- Jesperi ideel pole häda midagi, kui plokikaas maas on- ja seda ta klappide tegemisel tavaliselt on. Mina näiteks ei taha poolkuude ära võtmisel nende tangidega klappi vastu kolbi vajutada, eriti kui klapid on kolbide suhte veel poolviltuses asendis, nagu nad näiteks Ladal on. Aga sellegi poolest eelistaks ma klappe ühekaupa lahti võtta.
Ma muidugi ei tea täpselt, kui erinev on selle "Patriodi" plokikaan varasemast UAZ-ist, aga arvestades venelaste "konservatiivsust" mootoriehituses, siis arvatavasti mitte eriti... Neid nn. klapitange saab kasutada küll.
(29-10-2009, 09:17 AM)dad Kirjutas:(28-10-2009, 15:21 PM)Jesper Kirjutas: Kui mul tuleks tihti klappidega mässata või oleks lihtsalt palju aega, siis ma teeksin sellise raami mis käib tikkpoltidega kaane peale ja surub korraga kogu klapirea kokku - lased akudrelliga ligi, nokid järjest kõik klapid välja ja siis jälle raam sujuvalt eemale ja saad vedrud kätte.
Aga mulle Jaan-Tatika ideed meeldivad ... kui nüüd saaks korraga kõik kolvid ka vastu klappe keeratud, oleks ideel isegi jumet
Dad.
Üks asi veel- Jesperi ideel pole häda midagi, kui plokikaas maas on- ja seda ta klappide tegemisel tavaliselt on. Mina näiteks ei taha poolkuude ära võtmisel nende tangidega klappi vastu kolbi vajutada, eriti kui klapid on kolbide suhte veel poolviltuses asendis, nagu nad näiteks Ladal on. Aga sellegi poolest eelistaks ma klappe ühekaupa lahti võtta.