02-11-2009, 16:48 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-11-2009, 16:52 PM ja muutjaks oli karpaadid.)
(02-11-2009, 15:27 PM)Mikk89 Kirjutas: Omasin ise sama aasta masinat, mis oli ikka tunduvalt paremas seisus. Mul olid samuti mitteoriginaalid sadul ja tagatuli. Originaalis on jah ümara ujukikambriga Jikov karpa. Esituli oli ka mul teistsugune.Võin väita 100% kindlusega, et tagatuli on minu rattal õige nagu ka esituli. Sadulal on kahtlane vaid kattematerjal. Selle mootoriga on nii, et kuna pole numbrit pirkale löödud, siis jätan samaks, ulatuvad ju ð-51 mootori juured Jawa mootorini niikuinii.
Igatahes edu restaureerimisel. Korras mootoriga lippab päris kenasti ka kahekesi sõites.
Vaadates teiste S11 Stadione, siis ega suures osas ongi need üsna kehva säilivusega. Enamustel on korrosioonilt kõva laksu saanud just kroomdetailid, nagu ka minu isendil eriti hästi näha.
Minu S11 näeks kindlasti parem välja piltidel kui ma oleksin jõudnud selle korralikult puhtaks teha. Tegelikult on ju tegu lihtsa ning väheseid detaile omava sõidukiga, metallpinda on vähe ning kroomosad on otstarbekam uustoodanguna osta.