meesterahva jalgratta International jäänused

Sildi järgi läheb jah samasse auku Reinholdi poolt müüdud World-Eagle`ga ja ka hr. Sereginsi poolt eesti asja hulka pandud IDEAL-i sildiga. Aga neid sarnaseid silte ei saa uskuda, selle kohta on meil piisavalt näiteid, kõige piinlikum näide minu kohta - kui ma väitsin enesekindlalt, et Sinu ja Hindreku LUX-id on Saare tehase toodang, kuna silt oli täpselt nagu Saare REX-il.

Selle IDEALI silt oli eelmine nädal saksa ebays müügil, tahtsin pildi maha võtta aga jäin hiljaks ja arhiivist mina vaadata/otsida ei oska. Vaevalt, et puhast eesti asja või Eestiga seotudki asja saksa ebays müüdaks sakslase poolt. Lätlased on küll minski ja harkovi silte püüdnud müüa.
Peab Raini paluma see Ideali silt kõrvaldada või midagi ette võtta, et ei tekiks liigseid illusioone.
http://www.eag.unicweb.ee/Rattad/embleem...regins.jpg
Vasta

Sõnumeid selles teemas
meesterahva jalgratta International jäänused - Autor: valdo - 11-11-2009, 01:31 AM
RE: meesterahva jalgratta International jäänused - Autor: onumeelis - 11-11-2009, 09:54 AM
RE: meesterahva jalgratta International jäänused - Autor: kass - 11-11-2009, 10:23 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne