15-12-2009, 00:48 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-12-2009, 00:55 AM ja muutjaks oli valdo.)
(15-12-2009, 00:32 AM)Soobel Kirjutas: Ennastki huvitab, mida need tähed tähendada võiksid. Äkki need Inglismaa ja best quality kirjad vihjavad neile inglise terasest torudele, millest reklaamis juttu on?
Ehkki LBC raam on suth tavaline, võiks ta olla kergesti äratuntav oma lühikese kahvlitoru poolest, millel lihtsakoelised tummised muhvid. Silt kinnitub muhvide külge ja on toru kohal "õhus" nii, et vanaisa omal on ajalugu sildile kaks rantigi sisse tagunud sinna muhviäärte juurde.
Kuna teema on nii ootamatult aktuaalseks tõusnud, siis võtan homme need ramid välja ja pildistan ning uurin raaminumbreid.
Oh, parem tulen läbi ja katsun neid jäänuseid omaenese ihunäpuga

Ei anna minagi pead, et L.B.C. "laipu" mul pole. Mul väga palju noname-toorikraame, mis võivad mitmete märkide järele olla "parimatest inglistorudest" valmistet

Pildid võid muidugi sellegipoolest teha, ega mina pole ainus "hull", kes Eestis toodetud jalgrataste vastu huvi tunneb

Noor põlvkond (loe - peale Teist Ilmasõda kasvanud põlvkonnad) vajab harimist Eesti tööstuse ja transpordi ajaloo osas lihtsalt

Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, oleme septembris avatud L,P 11-18