17-12-2009, 15:17 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 17-12-2009, 15:20 PM ja muutjaks oli Väravamehaanik.)
(16-12-2009, 01:46 AM)Tambets Kirjutas:(12-12-2009, 23:09 PM)renee Kirjutas: Palju huvitavam vist oleks vaadata AM foorumi kasutajate garaaþe.
Aga kui võtaks sõnasabast kinni ja teeks sellise teema?
Vabandan OT pärast...
Mõttevälgatus, mida ei saanud välja karjumata jätta...
Äkitselt võiks teha hoopis konkursi "Kaunis garaaz", sarnaselt kodukaunistamise võistlusele ja tulemused võiks avaldada Autolehes, sest mingi pere või koduaialeht meid vaevalt näha tahab. Välja võiks panna ka auhinnaks, näiteks mingi välismaa muuseumi külastamise grupiviisiliselt.
Ma ise tunnen küll, et garaazi koristamiseks ja hooldamiseks oleks mingit välist motivaatorit tarvis.
Alajaotused võiks olla: väiksemad värkstoad, koduhoovi garaazid, autobaasid. Iga konkursil osaleja laoks oma pildid ja väikese seletuse foorumisse ja asi juba toimibki. Mina ise kohe ei pildistaks, vaid läheks kühvlit ja harja otsima, suve lõpuks ehk saaks koristatud.
Ma arvan, et võiks olla põnev ja kohustaks korda looma. Samas edeneks tehnikakultuur.
PS Za Ruljom-ides olid kunagi ülevaated avtoljubitelite garaazidest. Mõni oli üsna saamatu meie vabariigi vaatenurgast, aga mõnes oli ka häid ideid.
Tõnu Piibur
5116265