26-12-2009, 21:43 PM
Kuidas teha kindlaks, kas vanker on lätlaste käetöö või mitte? Papi, kellelt ostsime, väitis, et vanker on lätlaste oma.
Kõik mutrid on igatahes neljakandilised ja keermed tollmõõdus. Kusjuures kõik mutrid, mida ma olen näppinud, liiguvad
Mul eriti vahet pole, vanker ise on aus ja kui need rattaparoodiad saab asendatud asjalikega, siis peaks kannatama kasutada küll. Raam on tugev ja liitekohad ära loksumata. Puit pole ei mädanenud ega koitanud, kuid kasutamisest siiski kulunud. Kuid lihtsalt sõiduvankrit peaks tükiks ajaks saama.
Praegu on taga 16" ja ees 10", koplitjuunig jah
Saab olema ees 12" (Fordi velg) ja taga 15" (MB velg). Siis on ka telgede kõrgusvahega kõik korras.
Mida suurem ratas, seda vähem raputab... Vedrustust sellel ju pole.
Kõik mutrid on igatahes neljakandilised ja keermed tollmõõdus. Kusjuures kõik mutrid, mida ma olen näppinud, liiguvad

Mul eriti vahet pole, vanker ise on aus ja kui need rattaparoodiad saab asendatud asjalikega, siis peaks kannatama kasutada küll. Raam on tugev ja liitekohad ära loksumata. Puit pole ei mädanenud ega koitanud, kuid kasutamisest siiski kulunud. Kuid lihtsalt sõiduvankrit peaks tükiks ajaks saama.
Praegu on taga 16" ja ees 10", koplitjuunig jah
Saab olema ees 12" (Fordi velg) ja taga 15" (MB velg). Siis on ka telgede kõrgusvahega kõik korras.Mida suurem ratas, seda vähem raputab... Vedrustust sellel ju pole.