11-01-2010, 16:52 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 11-01-2010, 16:54 PM ja muutjaks oli gruppen.)
Kah siis OT-d
Kusjuures, olid vist tõesti mehed rauast nagu ka masinad. Ka rohi oli rohelisem (sel lihtsal põhjusel, et praeguses Eestis on paljud põllud parka kasvanud ja oma olmeuselt ka suvel rohkem kulu värvi ja mitte rohelised
, vesi oli ka sinisem sest niipalju ei sadanud, et jõgi enamus suvest häguse veega oleks)
Eelmise talve lumetormi ajal olin sunnitud mööduma kuskil 30 aastasest meeskodanikust kes Vineeri trammipeatuse lähedal ristmikul oli kinni jäänud. Soovis ka vasakpööret Luha tänavale teha, kuid ei suutnud võimaluse avanemisel enam kohalt minna - jäi kinni
Land Cruiser selline uuem, oli istumise all. Kuna sellest kohast alla pöörata ei saanud siis ajasin natuke tagasi, keerasin uuesti Pärnu mnt peale ja TKTK eest keerasin Väike-Ameerika tänavale. Mina sõitsin poekott tüüp 309-ga. Ei vea tagumine sild ega midagi. Samal õhtul ennem ja varem nägin küllusega nooremaid mehi ja naisi kes istusid ka 20-35 cm lumega igalpool kinni (nagu ka luha ja vineeri ristil). Huvitav, et ükski keskealine või vanem kinni ei olnud, kuigi sõitmas neid oli küll... Isiklikult pean heaks treeninguks Gaz-51 krossiautoga lumeraja sõitmist mis ilmselt oli õpetanud teatavad refleksid ja oskused kinnijäämise vältimiseks sellises olukorras. A miks ülejäänud ei suuda? Need kes sõidavad ainult elektroonikat täis autodega mis peaks küll omama eri reziime lumes ja liival ja jopp-antonio mis pinnastel sõitmiseks. Miks nemad väikses kihis lumes hakkama ei saa? Aga vanemad inimesed kes on harjunud sõitma juba ilmselt Nõuka ajal - nemad suudavad. Seleta see kuidagimoodi usutavalt ära. Või on mul ja paljudel vanematel isikutel lihtsalt mingid "hämmastavad võimed"? Peaks siis vist ravile minema
Kusjuures, olid vist tõesti mehed rauast nagu ka masinad. Ka rohi oli rohelisem (sel lihtsal põhjusel, et praeguses Eestis on paljud põllud parka kasvanud ja oma olmeuselt ka suvel rohkem kulu värvi ja mitte rohelised

Eelmise talve lumetormi ajal olin sunnitud mööduma kuskil 30 aastasest meeskodanikust kes Vineeri trammipeatuse lähedal ristmikul oli kinni jäänud. Soovis ka vasakpööret Luha tänavale teha, kuid ei suutnud võimaluse avanemisel enam kohalt minna - jäi kinni