24-01-2010, 05:37 AM
Üheksakümmnendate alguses ja keskpaigas neid siin ikka liikus. Ise olen Tartust pärit ja nii 92-94 aastal tõi sõbra isa koos "kurvasilmaliste" mersudega ka ühe sellise 82 aastast pärineva Laureli. See oli esimene "luksusauto", milles õnnestus sees istuda. Kõikidest "lisadest" jäi tol ajal kõige enam meelde joystick makist/raadiost tuleva heli tasakaalu sättimiseks.
Viimase kümmne aasta jooksul olen näinud liikumas ainult kahte isendit, niiet tulevase projekti/hobiauto osas oleks väga hea valik. Veel parem valik samast klassist oleks Datsun 220C või mõni tema modifikatsioon.
Aastaid tagasi toimis viis, et läksid kohalikku liiklus? politseisse, kirjutasid avalduse ja numbrimärgi järgi anti selle peale auto omaniku kordinaadid.
Viimase kümmne aasta jooksul olen näinud liikumas ainult kahte isendit, niiet tulevase projekti/hobiauto osas oleks väga hea valik. Veel parem valik samast klassist oleks Datsun 220C või mõni tema modifikatsioon.
Aastaid tagasi toimis viis, et läksid kohalikku liiklus? politseisse, kirjutasid avalduse ja numbrimärgi järgi anti selle peale auto omaniku kordinaadid.