24-02-2010, 19:43 PM
PlyVal64 Kirjutas:Peamiselt muidugi täpsussekundite, kus minut on "kalender" ja AKP iga sekund tähendab samapalju karistuspunkte ja katsetulemused võivad rohkem määrama hakata.
Mida see tähendab? Võrreldes toimunud talveralliga?
Kuidas seekord muidu oli?
Ma pole ise kordagi osalenud ja seepärast küsin. Jaanimäel oli näha, kuidas rahvas kogunes ja jooksis kaarte AKP punkti viima, kuid siis tuli nagu välja, et pole vaja.
Nagu aru saan, siis katselt katsele sõitmiseks on migi kindel aeg.
Näiteks Laagri Maksist Jaanimäele x-arv minuteid. Kui aga sinu ees startinud ekipaaz teepeal risti ees on ja hilined, siis on trahv? Sportrallidel ei hakata kaasvõistlejaid kraavis välja aitama, pigem raiutakse võidusõidutehnikaga võimaluse korral kõrvalt mööda.
Kuidas järgmisel aastal suhtutakse olukorda, kui kitsal lõigul on chevrolet maasturil diisel hangunud?
Kas sportlased hakkavad rohkem pignutama ja peamiseks saab õigeaegselt AKP'sse jõudmine, või mismoodi see asi tegelikult toimib.
Palun ärge arvake, et ma kritiseeriks või noriks. Ma lihtsalt ei tea/saa aru kuidas see ralli tegelikult käib. Ja järgmisel aastal võimaluse korral soovin ka osaleda.