09-03-2010, 18:24 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-03-2010, 18:53 PM ja muutjaks oli koterman.)
A kas alltoodud mõtteavaldusi arvestades mõnes kohases (Suursõidu teele jäävas avaramas) teeservas v bensiinijaamas v lõunapausi platsil tohiks 'liiga laialt levinud sõidukiga' seda va põlatud saateautot mängida? Meil on üks täiesti roostetäpivaba kollane tori veohobu päikselisel Sakalamaal just mõtliku pilguga suve ootamas.
Me muidugi riputaksime kased kasti, paneks valged särgid ja mustad püksid ja laulaks lõõtsmooniku saatel rahvalugusid eesti inimese roppraskest ent vitaalsust täis saatusest, nii nüüd kui vanasõidukite nooruse ajal.
Repertuaari osas - et komisjon ikka oleks muretu, too koosneb muidugi samuti täiesti "puhtast" rauast - 'Õrnpunased purjed', 'Mul pole mõisa', 'Ennusta, mul, mustlane', 'Anna andeks, armas pruut', 'Seal Kawe keldris all', 'Väitsa-Mackie', 'Tõ z mene pidmanula' (ukr), 'Suliko', 'Maretsa jõgi' ja nii aina edasi :-))
Seega - üüratule soliidsusele ei pretendeeri, küll aga toredale meeleolule.
Ja küljele võime riputada sildi 'Asjasse täiesti mittepuutuvad isikud' (ja tõlkena 'Eti ljudi, no ne snami')..... Marsruudi mõttes suudaks osaleda eeskätt ca Võhma-Saarepeedi lõigul v sellele lähedal, kui sel viisil kusagil täitsa sabas tohib nõnnamoodi popsutada.
k, vabal ajal veoautodele ja muusikale lähedal
Me muidugi riputaksime kased kasti, paneks valged särgid ja mustad püksid ja laulaks lõõtsmooniku saatel rahvalugusid eesti inimese roppraskest ent vitaalsust täis saatusest, nii nüüd kui vanasõidukite nooruse ajal.
Repertuaari osas - et komisjon ikka oleks muretu, too koosneb muidugi samuti täiesti "puhtast" rauast - 'Õrnpunased purjed', 'Mul pole mõisa', 'Ennusta, mul, mustlane', 'Anna andeks, armas pruut', 'Seal Kawe keldris all', 'Väitsa-Mackie', 'Tõ z mene pidmanula' (ukr), 'Suliko', 'Maretsa jõgi' ja nii aina edasi :-))
Seega - üüratule soliidsusele ei pretendeeri, küll aga toredale meeleolule.
Ja küljele võime riputada sildi 'Asjasse täiesti mittepuutuvad isikud' (ja tõlkena 'Eti ljudi, no ne snami')..... Marsruudi mõttes suudaks osaleda eeskätt ca Võhma-Saarepeedi lõigul v sellele lähedal, kui sel viisil kusagil täitsa sabas tohib nõnnamoodi popsutada.
k, vabal ajal veoautodele ja muusikale lähedal
(09-03-2010, 12:03 PM)Väravamehaanik Kirjutas: A - Registreerumise tingimuseks on vanasõiduk, mis on laitmatu välimusega, tehniliselt korras ja üle 35 aasta vana. Eritingimused otsustab komisjon.
......
B - Seega tsiklimehele sobiv saateauto telkide ja muu mudru vedamiseks saab olla ainult sõbra uunikum-auto, paremal juhul kamba peale võetud vanaaegne veokas või buss.