09-03-2010, 20:48 PM
Kaevasin võibolla vana teema välja kuid minu arvates oleks vast parem valik ALGUSES ikka cz125 sest cz250-il on kuivsidur ja algajal kuluks ikka tükk aega enne kui selgeks saab sellise siduriga ümberkäimisega. Teiseks suureks mõjutatavaks asjaks on see, et neid cz250 põhimõtteliselt korralike ei leidugi. Kohe esimese asjana peab ostma kohe uue siduri(koos tihendiga ikka sest õli teeb kuivsidurile paha), vb. ka kolvi ja alati mis kohe peale masina soetamist oleks vajalik välja vahetada vändalaagrid - siis on mootor korras, kui veab . Endal on olnud (varem oli mul olnud roller ja vene mopeed zid)cz250 mis loksus igatpidi(raamil kõik laagrid, puksid kõik läbi ja esihark vajus tühjaks kohe peale täispumpamist) ehk siis oli täiesti läbi omadega, mootoriga oli mul rohkem vedanud ja läks käima ilusti aga hädasti oleks vaja olnud ka sealt laagrid välja vahetada ja uut sidurit oli kah vaja, välimus oli kole, tagumine rehv suht sile - kokkuvõttes suht ront. Sõbral oli sama lugu, ainult pani cz250-le raha alla ja sõita sellega peaaegu, et ei saanudki. Laisale inimesele ei soovitaks kumbagi sest endal seisis masin AINULT mähise tõttu päris kaua aega. Ise pole cz125-te omanud kuid neid liigub korralikkena rohkem ja varuosi peaks saama igalt poolt.