19-03-2010, 22:29 PM
Õhtust!
Sattusin ka üle pika aja lugema foorumit ja oi-oi, kui tigedaid inimesi ikka on
Ma kyll korraldajat ei tunne, aga minule tundub tema kodukat vaadates ning juhendit lugedes tulevat tore, uudne ja huvitav üritus. Hind on ka soodne. Eks pärast saab ju mõnuga kritiseerida, aga miks ette maha teha ja nii üritusest kui ka foorumi-inimestest paha mulje tekitada...
Millest ma aru ei saa: ta pole ju öelnud, et tegemist on uunik-üritustega, vaid et retro-üritusega, mis on endiste aegade matkimine (seda ei saa ju 2 aastat vanade autodega eriti tõsiselt teha, küll aga 80ndate masinatega). Olgem ikka sõbralikud, ju ei olnud tal lihtsalt (veel) õige aeg Auto-Moto foorumisse postitus teha.
Päikest!
ProZ&Co
Sattusin ka üle pika aja lugema foorumit ja oi-oi, kui tigedaid inimesi ikka on
Ma kyll korraldajat ei tunne, aga minule tundub tema kodukat vaadates ning juhendit lugedes tulevat tore, uudne ja huvitav üritus. Hind on ka soodne. Eks pärast saab ju mõnuga kritiseerida, aga miks ette maha teha ja nii üritusest kui ka foorumi-inimestest paha mulje tekitada... Millest ma aru ei saa: ta pole ju öelnud, et tegemist on uunik-üritustega, vaid et retro-üritusega, mis on endiste aegade matkimine (seda ei saa ju 2 aastat vanade autodega eriti tõsiselt teha, küll aga 80ndate masinatega). Olgem ikka sõbralikud, ju ei olnud tal lihtsalt (veel) õige aeg Auto-Moto foorumisse postitus teha.
Päikest!
ProZ&Co