02-12-2003, 12:51 PM
Tsitaat:Nende jaoks võiks mingi eraldi rubriik kohe olla, prügikasti- või arhiivi-nimeline (nagu HV-s), kus läbu mõnd aega enne kustutamist vegeteerida saaks (nö elavaks näiteks).seda mõtlesin minagi, aga kaasvõitlejad pidasid paremaks asjad lihtsalt \"Testimiseks\" alla tõsta - et otsest \"häbiposti\" ehk vaja pole.
\"manza\" postituse tahtsin kah \"testimise\" alla tõsta, aga kuna keegi tegeleb hetkel ilmselt sama asjaga mis mina, ei hakanud jama korraldama ning kustutasin lihtsalt ära.
nagu ma aru saanud, pooldavad paljud sellist \"sõnavabaduse piiramist\", niiet üritan siis natuke aega järjepidevalt luuaga ringi käia. Heaks näiteks foorumi puhastamisest on mu meelest SR, kus moderaatorid asja vist päris tõsiselt käsile võtsid - ning tulemus on mu meelest väga hea (\"väksile\" natuke mett mokale )!
ok, pikk jutt - s..t jutt antud rubriik on otseloomulikult kõigile ettepanekutele valla!
teet,
võttis hiljuti liigaktiivselt TQHQ-s sõna ning sai läbustaja templi peale (õigusega, tegelikult)
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"