29-04-2010, 22:28 PM
(29-04-2010, 16:17 PM)lauri1 Kirjutas: Bensiini-teema lõpetuseks soovitan lugeda ühte vanemat postituste-seeriat samal teemal:
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=3350&page=1
Eriti tähelepanelikult tuleks jälgida Tõnu Piibur -i soovitusi teise lehekülje lõpus
Kindlasti on lugupeetud kaasfoorumlased nõus sellega, et kõik siin kirjapandud/postitatud arvamused/seisukohad/kogemused on siiski isiklikud ja ei pretendeeri absoluutsele tõele.
Arvamuste ja just enda kogemuste avaldamine ning seisukohtade väljaütlemine peakski ju selle foorumi ülesanne olema. Mida rohkem ja laialdasem on info, seda parema pildi saab kokku!
Ma ei kahtle sugugi sm. Väravamehaaniku kompetentsuses, kuid julgen kahelda tema kogemuses kahe analoogse mootoriga, pikema aja jooksul, samaaegselt.
Minu kirjapandu oli siiski minu isiklik kogemus ja nii oli see ka kirja pandud!
Targad õpivad teiste vigadest, rumalad enda omadest!
Mina olen rumal. Targematel jääb üle õppida eelpoolmainitet http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=3350&page=2
lk.2. Viimases lõigus antud õpetustest.
Tulles tagasi algteema, ehk Zim'i juurde, siis tekib küsimus – kas huviline peaks ostma vanasõiduki endale gaaraaþi lihtsalt omamise eesmärgil, pühapäeval temalt tolmu pühkides ja teiste eest varjul hoides? Teades, et aja jooksul tema hind ei lange, vaid tõuseb...
Või tuleks selle uunikuga sõita ringi, käia üritustel, teha pulma,- lõbu- ja läbusõite, et võimalikult paljud inimesed teda näha saaksid ja vanast sõidukist rõõmu ja sõidumõnu tunda saaksid?
Ise olen tugevalt just viimase variandi pooldaja ja seda sugugi mitte raha “tagasiteenimise” eesmärgil. (Edevus?) Kuid oma k o g e m u s e s t lähtuvalt ei julgeks sellist sõidukit liialt ekspluateerida ja seisma/tolmu koguma teda jälle ei tahaks.
Aga see oli nüüd jälle minu isiklik arvamus. Alati on ka teisi arvamusi.
Kuna arvamuste paljusus on teretulnud nähtus, siis küsiksin, et m i d a siis võiks, sellist sõidukit (ja sellise hinnaga) omades, temaga kaasfoorumlased ette võtta?