16-05-2010, 03:06 AM
No nüüd siis järgmine porbleem. Nimelt enne ülevaatust tahtsin masinale ka korraliku värvkatte peale panna. Spetsiaalselt tellisin selleks ka tehasetoonile vastava (väga kalli)värvi. Natuke oli mõtisklemist värvimistehnika valimisel, st kas värvida terve detail või kasutada hajutamistehnikat. Kuna värvitoon sai täpselt tehaseoma valitud siis otsustasin kokkuhoiu nimel tervet ust mitte värvima hakata ja värvi üleminek hajutada.
Esimene tõrge tekkis värvipoes, kui palusin müüjal spetsiaalseid atovärvi hajutamiseks ettenähtud pintsleid näidata. Müüja oli täiesti asjatundmatu ja ei osanud midagi soovitada. Ostsin siis oma äranägemise järgi pintsli.
Teine tõrge tekkis siis kui ma spetsiaalselt tellitud kallihinnalise värvi peale kandsin. Täitsa selgelt olid näha värvitud pinna erinevused!
Järelikult müüdi mulle täiesti ebakvaliteetne värv. Kaalun nüüd tarbijakaitse poole pöördumist, kuna värvi müüja ei ole minuga ise ühendust võtnud ja 100000 kompensatsiooniks pakkunud.
Ja mis ma sellise rikutud autoga nüüd peale hakkan?
Esimene tõrge tekkis värvipoes, kui palusin müüjal spetsiaalseid atovärvi hajutamiseks ettenähtud pintsleid näidata. Müüja oli täiesti asjatundmatu ja ei osanud midagi soovitada. Ostsin siis oma äranägemise järgi pintsli.
Teine tõrge tekkis siis kui ma spetsiaalselt tellitud kallihinnalise värvi peale kandsin. Täitsa selgelt olid näha värvitud pinna erinevused!
Järelikult müüdi mulle täiesti ebakvaliteetne värv. Kaalun nüüd tarbijakaitse poole pöördumist, kuna värvi müüja ei ole minuga ise ühendust võtnud ja 100000 kompensatsiooniks pakkunud.
Ja mis ma sellise rikutud autoga nüüd peale hakkan?