Üritus: 22. mai NSVL aegse tehnika näitus ja...

Käidud ja kahjuks pidin pettuma. Huvitas mind peamiselt nõukaaegse põllutehnika paraad/näitus, muu pärast poleks ma sõitma hakanud.

Päevakava järgi justkui pidanuks 12.30 paiku toimuma tehnikaparaad ja sellele järgnev näitus ning olin enam kui kindel, et selline võrdlemisi suurejoonelisena välja reklaamitud tehnikarongkäik ei saa väikese Valgu küla vahel märkamatuks jääda. Mäletamist mööda 11.30 ajal või veidi varem sattusin küll kusagilt võsavahelt (nn. Robinsoni rajalt vist siis?) välja sõitvale tuletõrjeautode kolonnile, mis suundus mõisapargi (?) veerde, s.t. Valgust Velise poole välja sõites vasakut kätt, kus seejärel toimus ka mingi tuletõrjeüritus. Aga selles kolonnis oli tõesti ainult tuletõrjetehnika.
Jäin siis ootama, et võib-olla järgneb väljareklaamitud ajal, s.t. 12.30 paiku, ülejäänud vanatehnika (sealhulgas ka põllutehnika) paraad, aga 12.30-13.00 vahel oli Valgu vahel nii vaikne kui üldse olla saab. Kui ka tund hiljem, 13.30 ajal mingit liikumist näha ei olnud, sõitsin pettunult minema.
Ka ei jäänud kusagil silma ühtegi (esimeses postituses justkui lubatud) suunavat viita. Nii jäigi mul teadmata, kas tehnikaparaadi/-näitust üldse ei toimunudki (aga miks, ka tasuta ürituse korral, sellisel juhul niisugust eksitavat reklaami teha??) või oli see nii osavasti ära peidetud, et Jumala eest kaugemalt tuleja seda üles ei leiaks (kui näitus tõesti toimus kusagil suht kõrvalisel platsil, siis oleks vähemalt külavahel viidad ikka üleval võinud olla...).

Tagasiteel külastasin Türil Eesti jalgrattatööstuse näitust, mis mul niikuinii plaanis oli, seega päris tühja sõit ei läinud. Siiski on kahju asjatult kulutatud ajast ja rahast (üksnes rattanäituse pärast poleks vaja olnud Türilt kaugemale sõita...).

Vanade traktorite omanikud ja huvilised Facebook`is: https://www.facebook.com/groups/vanatraktorid/

Minu kanal YouTube`is: http://www.youtube.com/user/Kolhoos1?feature=mhee
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Üritus: 22. mai NSVL aegse tehnika näitus ja... - Autor: Siim007 - 16-05-2010, 17:17 PM
RE: �ritus: 22. mai NSVL aegse tehnika n�itus ja... - Autor: miilits - 16-05-2010, 21:53 PM
RE: Üritus: 22. mai NSVL aegse tehnika näitus ja... - Autor: Siim007 - 16-05-2010, 22:15 PM
RE: Üritus: 22. mai NSVL aegse tehnika näitus ja... - Autor: Sillu - 22-05-2010, 19:00 PM
RE: Üritus: 22. mai NSVL aegse tehnika näitus ja... - Autor: ferdinand - 23-05-2010, 22:49 PM
RE: Üritus: 22. mai NSVL aegse tehnika näitus ja... - Autor: Sillu - 24-05-2010, 21:10 PM
RE: Üritus: 22. mai NSVL aegse tehnika näitus ja... - Autor: v6rr1 - 01-06-2010, 14:42 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne