30-05-2010, 09:56 AM
Jagajat, rootorit, süütepooli, akut jne olen proovinud vahetada, küünlad ja küünlajuhtmed on päris uued. Starter sai samuti just vahetatud. See kahtlus oli mul muidu küll, et starterit andes jääb süütesüsteemile voolu väheks ja sädet ei teki. Samas eks seda sai kontrollitud ka. Nii küünlaga starteri anmise ajal, kui ka lihtsalt juhtmega vastu metalli. Töö juures elektrik ütles, et kui lööb sädeme 1cm kauguselt ära, siis on sädeme tugevus piisav. Nii põhimõtteliselt ka oli.
Massijuhet olen kontrollinud. Mass läheb otse akult starteri ülemise kinnituspoldi alla. Võib muidugi proovida kuskile lisamassi panna.
Aga vaatamata kõigele olen ise hakanud rohkem karbussi kahtlustama. Oskab keegi nõu anda, kas sierra karbussile veel remontkomplekti (tihendeid, membraane jne) saada on või kes ja kus karbusside remondiga veel tegeleb?
Massijuhet olen kontrollinud. Mass läheb otse akult starteri ülemise kinnituspoldi alla. Võib muidugi proovida kuskile lisamassi panna.
Aga vaatamata kõigele olen ise hakanud rohkem karbussi kahtlustama. Oskab keegi nõu anda, kas sierra karbussile veel remontkomplekti (tihendeid, membraane jne) saada on või kes ja kus karbusside remondiga veel tegeleb?