05-06-2010, 18:46 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 05-06-2010, 18:47 PM ja muutjaks oli Huck.)
Enamus gaasikail, mis ma näinud olen on leegi kohal resti all nõ süsisid imiteerivad kivid, jaotavad soojust ühtlasemalt ning leek ei käi otse lihale.
Suvalises ehituskaupluses olemas:
http://www.aiakaubad.ee/laavakivid-gaasigrillile.html
Usu mind. Pane kivid vahele- saab parem. Sada kr pole palju raisata.
Suvalises ehituskaupluses olemas:
http://www.aiakaubad.ee/laavakivid-gaasigrillile.html
Tsitaat:Laavakividega gaasigrill on üks parimatest, kuna laavakivid hõõguvad ja ei teki intensiivset leeki. Kivi tõmbab kuumuse endasse ja jaotab selle ühtlaselt. Laavakive võiks kord aastas vahetada või siis aeg-ajalt läbi keeta (~ iga kümnenda grillimise järel), sest grillimise ajal tilgub rasv kividele ja kivid kipuvad põlema. Samas on nii kergem ahju puhastada, sest rasv jääb kivide külge ja ei määri ahju.
Gaasigrillide puhul on miinuseks puusuitsu lõhna puudumine, plussiks aga mugavus, kiirus ja puhtus.
Usu mind. Pane kivid vahele- saab parem. Sada kr pole palju raisata.