30-06-2010, 00:18 AM
(29-06-2010, 22:48 PM)oldmoped Kirjutas: Vot see on nüüd küll asi, mille puhul on konkreetselt tegu vaid ühe väga kitsa huvigrupi õnnestunud lobitööga, et nad saaksid end natukene tähtsamana ja lihtrahvast kõrgemalseisvana tunda. Las see olla nende liivakast ja las nad mängivad seal omasid mänge.
Vaat see ajas nüüd jälle minul sita keema ja tõsiselt!!! Tead, kui sa sittagi ei tea, ÄRA MÖLISE, raisk! Mina olin ka suhteliselt otse juures kõige algsema "Musta numbri" idee tekkel ja selleks kokku kutsutud Vanatehnikaklubide Liidu juures. Muuseas, minu allkiri on ka seltsingulepingu all kui klubi Unic juht ja seda esimesel vanatehnika suurel sõidul - Sajandisõidul. Ja see ei tekkinud muust, kui vajadusest vanatehnikat ja meid maailmas esindavaid tegelasi kaitsta.
Kui sa sittagi riigi asjadest, seadusloomest, ametnike võimalikest idiootsustest ja muust ei jaga, mine nühi oma moppe edasi aga ära sellel teemal rohkem sõna võta! Ahjah, varsti tuleb ka need mopid registreerida... ja TÄNU selle "kitsa huvigrupi" lobi- ja selgitustööle läbi kümne aasta olid ametnikud juba teadlikud vanatehnika olemasolust ning sellest, et see tehnika EI OLE eurosertifitseeritav, seda ei saa võtta sama pulgaga uuema tehnikaga ja et enamuses on see niigi hobi, kus sõidukilomeetrid on olematud. Eriti käis see veokate ja busside kohta, kus oli suisa nii absurdne seis mingil hetkel, et omanikud ei saanud nendega üle piiride või pidid Saureri euronõuetele vastavaks liinibussiks ehitama (rääkimata, et selline võiks endas vedada rohkemat inimest); pidid oma iidvanad veokad rahvusvaheliseks kaubaveoks ülevaatama jne! Järjekordne "tark" tuli välja, paras paar teemaalgatajaga...