02-07-2010, 22:35 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-07-2010, 23:40 PM ja muutjaks oli krss.)
(02-07-2010, 22:02 PM)ryblik1 Kirjutas: Olengi siin pidanud mitu tööd ära lükkama selle pärast et ei tuleks nagunii välja ja inimene ongi läinud gennadi juurde kes s...ub, n....b ja teeb muid k.pimistöid kordi odavamalt. Ma ei suuda arvutada mismoodi. Kas vaid tegemiserõõmust?Aga võibolla tõesti tegemiserõõmust! Ma ise toon pidevalt välismaalt Eestisse teatud varuosi ja ka terveid (hobi)autosid puhtalt entusiasmist. Toon neid sisuliselt võõrastele, kellest on ajapikku saanud tuttavad. Miks? Ma ei tea, meeldivad teatud kiiksuga vanasõidukid ja kui võtab ühendust mõni sarnane, kes omale samuti midagi sellist otsib, siis aitan niisama. Kusjuures ei too neid mitte nullkasumiga, vaid maksan lausa peale, sest ma ei arvuta hinnale juurde neid lisasõite ega ka välismaal tehtud telefonikõnesid. Kuidas seda nüüd nimetadagi, kui üks teeb hobikorras midagi sellist, mille pealt teine raha üritab teenida? Kõlvatu konkurents?

PS: mis Sul Stihli vastu on? Tundmata teid kumbagi isiklikult... on ta kusagil mujal millegi muu imelikuga silma paistnud või miks Sa talle halvasti ütled? Lugesin mitu korda läbi, kuid ühtegi loogikaviga ma tema jutust ei leidnud.
EDIT: selge, kui Stihl Sinu kallal regulaarselt igal pool niiviisi iroonitseb, on ka Sinu reaktsioon arusaadav.