15-07-2010, 02:50 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-07-2010, 02:57 AM ja muutjaks oli Sm. Volgahuviline.)
(15-07-2010, 00:58 AM)Killer666 Kirjutas: Need siis ilmselt kuskilt konfiskeeritud/ politsei poolt ära võetud masinad?
Khm...Pildil nr. 028 olevat sõidukit on politseil suht mõttetu kellegilt ära võtta.
Näiteks see aerosooliga märgitud, parempoolse rooliga Moskvitð 427 seisis pikka aega Järvamaal, kuni ma juhuslikult mööda sõites teda ühes aias nägin.
Auto omanikuga müügijuttu rääkides polnud see mees asjast millegipärast eriti vaimustuses. Tema tahtvat tast siva lahti saada ja otsustas selle (ma ei tea, kas vanarauahinna eest või lausa muidu) hoopis Päästekoolile loovutada.
Nii et seal ta, s.t. auto, nüüd seisab ja ma ei kujutagi ette, mis tast saanud on. Kas on veel alles või juba õhku lastud.
Tookord autot vaadates jäi vähemalt selline mulje, et kui mitte kaks, siis üks analoogse kerega auto veel kõrvale võtta, pluss suurem garaaþitäis uusi juppe ja saaks kahest masinast ühe korraliku valmis ehitada, kuna see tagaots ehk topeltpõhi kipuvad niisugustel "kaubaautodel" üpris väsinud olema.