18-07-2010, 15:33 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-07-2010, 15:36 PM ja muutjaks oli Rexu.)
(14-07-2010, 23:02 PM)teet001 Kirjutas: Ratta varem soetamisel võib tekkida kiht et võiks ju väikse ringi teha jne.
Tean mida räägin ja see toob pahandusi. Mis tüüpi ratta ost on plaanis ültse?
Hehh seda ka...
Noh ma pole päris kindlaks seda veel teinud.. mulle ei meeldi asju nii paika panna nii et ma arvan et kui ostuks läheb ja ma kohe millegi sellise leian mis mulle ikka sobib ja meeldib siis löheb.. pole siis enam vahet milline ta on..
Muidu eelistaksin klassikalist, Bike iseenesest ahvatleb küll väga aga ma tahan siiski pikemaid maid läbi sõita ja kahtlen kas bikega seda arukas oleks teha. Vb kunagi hiljem. pealegi ma olen üks nendest kes kuulub sinna hulka et noortel pole sobilik teatud tüüpi masinatele istuda.
Ja bike noh ... mai tea... nagu mu sõbrad ütlevad, MIks sa bike ei taha see kiirem ja ägedam
mai tea see ajab mind naerma
ega ma kihutamise pärast ju ei taha
Ratta sõit sümboliseerib midagi palju paremat minujaoks kui äge ja kiire ja mai tea mida veel 
Nii et jah.. ma arvan et esialgu midagi klassikalist ikkagi. Ei usu et ma kohe Bike või mingi raske Chopperi otsa istuda julgeksin. Tahaks nagu midagi rahulikumat
Nii et miski kerge arvatavasti
Ehh see on nüüd keeruline
Isegi ise kui tagant järgi vaatan
Pole hullu tuleb õige aeg siis siis tean juba kindlamalt 
(09-07-2010, 09:58 AM)isandpauk Kirjutas: Kui ennast kooli kirja paned, siis võiks varustus ka juba käepärast olla. Ilma põlvekaitsmete ja kiivrita ei lubata sind õppesõidule niikuinii ning vaevalt, et sa soovid autokoolist neid asju laenata. Inglismaal ei ole tõesti mõtet lube teha, kui ei plaani alaliselt sinna elama jääda. Kui Eestisse tagasi kolid, siis pead load mingi aja jooksul kohalike vastu ümber vahetama. UK-st tsikli toomisel on üks probleem - sealsed tsiklid varustatud teise esitule klaasiga (et vastutulejat ei pimestaks) ning see tuleb välja vahetada, kui ratas alaliselt Eestisse jääb.
Küsimus, Mitte et ma sinuga ei nõustu varustuse koha pealt aga sul oleks nagu alatoon selle all et vaevalt sa autokoolist laenata tahaks, mis seal siis hullu on
midagi mida ma ei tea 
ja see tsikli teema.. ota ma olen vist blond aga sealsed tsiklite tuled ei pimesta vastutulejaid ja eestis pimestavad? Miks :S
Palun ära võta kurjast.. ma lihtsalt ei tea ja sooviks teada saada

Pole sellise asjaga varem nagu kokku puutunud