16-08-2010, 12:42 PM
(16-08-2010, 10:39 AM)unimüts Kirjutas: Pean kurbusega tunnistama, et minul kukkus ka mootorrattal 2 aastat talvel. Selle kohast posti ma ei saanud. Tuli maale kiri, kus nõuti 3 kuu kolmekordset kindlustustasu. Kõige viletsam ongi, et ilma enda teadmata sain ma teada, et kevadel 18.04-17.07 2010 oli minu mootorratas kindlustatud sunniviisiliselt.nagu aru saan, siis hakatuseks "sõlmis" Su kindlustus ilma Su osalemiseta maksevaba lepingu lõppemisel nn tavalise lepingu (võib-olla sätestas maksevaba leping selle ning olid seltsile maksevaba lepingu allkirjastamisega vastava õiguse andnud?), mis ei saanud makstud (kuna Sa ei teadnud)? See makse koos võimalike intressidega ei saa nii suur olla - kas "trahviraha" nõuab mingi kolmas osapool?
kummaline pilt, mis tundub kõverpeeglist avanevat. Pilt võib ilmselt avaneda kellele tahes meist, seega käsitlus / sedusepügalatega ja-või eelneva praktikaga sünkroniseeritud nägemus oleks ses osas väga teretulnud!
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"