07-09-2010, 01:08 AM
Heips.
Selline tore teema.
Pakutakse rootsist muuseumautot, mis on kunagi USA-st ostetud ning Rootsi museaalina sisse toodud.
Rootsi registris pole kunagi olnud, USA paberid on ilmselt kas kadunud, või kehtetud või what ever.
Müüjaks on lugupeetud ning 100% legaalne omanik (Rootsi tuntud muuseum)
Ehk siis eksisteerib mingisugune ostu-müügi dokument, mis kinnitab, et mina olen selle auto omandanud omanikult, kuid tehnilise passi minul ei ole.
Küsimus selline: kas ARK-is saab seda arvele?
Ok, loomulikult, sama küsimuse ma esitan ka ARKi inimestele, aga loodan siinse seltskonna abile)
Selline tore teema.
Pakutakse rootsist muuseumautot, mis on kunagi USA-st ostetud ning Rootsi museaalina sisse toodud.
Rootsi registris pole kunagi olnud, USA paberid on ilmselt kas kadunud, või kehtetud või what ever.
Müüjaks on lugupeetud ning 100% legaalne omanik (Rootsi tuntud muuseum)
Ehk siis eksisteerib mingisugune ostu-müügi dokument, mis kinnitab, et mina olen selle auto omandanud omanikult, kuid tehnilise passi minul ei ole.
Küsimus selline: kas ARK-is saab seda arvele?
Ok, loomulikult, sama küsimuse ma esitan ka ARKi inimestele, aga loodan siinse seltskonna abile)
Dodge WC52 1943; Buick Century Riviera 2D 1955; Volga M21i 1960; Cadillac Fleetwood Brougham 1967; Jensen Interceptor MK1 1967, Rover P5B Saloon 1973; Mercedes 280S W116 1977, Volga GAZ-24 V6 Konela 1976
Autod ja blogi.