06-10-2010, 10:08 AM
Visalt, vahepeal oli suur seeneaeg ja ka muud tööd ei andnud mahti. natuke siiski on edasi liikunud. Tagumised tiivad on suures piires üles ehitatud, katus on remonditud. Remonditud on ka taga aknaalune plekk. Juhipoolne tiib vajab veel natuke tähelepanu. Järgmiseks kavas ette võtta tagumine põll. Juppidest on kohale jõudnud amordid ja kui hästi läheb, siis järgmine nädal peaks kohale jõudma ka chevy s-10 sidurikomplekt (mikidemaa lemmik siduri swap). Hangitud on ka teine mootor (põhimõtteliselt küll kolmas), mis tähendab, et algselt plaanitud ja soetatud 2.2 sinna vahele ikkagi ei lähe. Mootori ostmise põhjus oli, et pakuti soodsalt sõitva masina pealt täiskomplektset isendit. Põhimõtteliselt sain sealt maha keerata kõik mida tahtsin ja seda ma ka tegin.
Edaspidisest - nagu mainitud tagumine põll ning seejärel uksed. Uste puhul tuleb ära lahendada akende küsimus. Praegu on mõlemas ukses erinevad tõstukid ja kumbki pole originaal. Ukse plekid on seest osaliselt ära ratsitud. Endal mõlgub mõttes sinna asemele el-mootoritega siinid aretada. Uste enda seisukord on üldiselt nagu kogu autol. Alumised otsad tuleb uued ehitada, mis tähendab et kattepelkid tuleb maha võtta. Siiski on see suht kerge võrreldes sellega, mis ootab esimeste poritiibade ja ninapleki juures. Üldiselt aga pole mul kombeks pikki plaane teha, ehitan ja nokitsen nii kuidas aega ja viitsimust on.
Edaspidisest - nagu mainitud tagumine põll ning seejärel uksed. Uste puhul tuleb ära lahendada akende küsimus. Praegu on mõlemas ukses erinevad tõstukid ja kumbki pole originaal. Ukse plekid on seest osaliselt ära ratsitud. Endal mõlgub mõttes sinna asemele el-mootoritega siinid aretada. Uste enda seisukord on üldiselt nagu kogu autol. Alumised otsad tuleb uued ehitada, mis tähendab et kattepelkid tuleb maha võtta. Siiski on see suht kerge võrreldes sellega, mis ootab esimeste poritiibade ja ninapleki juures. Üldiselt aga pole mul kombeks pikki plaane teha, ehitan ja nokitsen nii kuidas aega ja viitsimust on.