25-10-2010, 17:55 PM
(25-10-2010, 17:02 PM)Jesper Kirjutas: Ma endiselt ei saa pihta, kelle huvides täpselt on misiganes GPS-ide, vana- või uuekooli, kasutamine sportklassis? Kuidas see fun-i suurendab või midaiganes? Ka kõige uuemas trassile lubatavas autos on kõige vanemad GPS-id pehmelt öeldes ebaajastukohased. Ja kas nõue "sisse ehitatud kalkulaatori puudumine" on reegel? Kas neid reegleid enne kuskilt lugeda ka saab, kui ma poes mingi a'la kaks keskmist kuupalka rallikama alla magama panen? Või ei peaks ettevalmistusse üldse raha ja aega kulutama, poogen, fun?
Raha matmine ja ehitamine on juba fun ju, kamoon. Lisaks saad sa veel minna ja näidata oma vaimu-kätetöös valminud masinat ning sõita ka koos teiste ühtemõtlejatega.
Olles ise veel selles järgus, et näen oma esimesest talverallist alles märgu unenägusi, tundub kõikide juttu erapooletuna lugedes siiski ainuke lõppsõna selle komejandi lõpus, et sa peadki teeotsast mööda sõitma ,sest ka teised sõidavad ning see muudab olukorra keerulisemaks ja huvitavamaks. Siis ongi minu Lada teise mehe peenveega võrdne ,kui mul vaist edestab teda. Olgugi ,et sõidan turistina, aga hei ,ma ei lähe ju samuti pelgalt ehtsa kunstnaha odoori nautima.
Sorri ,kui millestki valesti aru sain, aga ma olen alles laps