10-11-2010, 15:12 PM
Nagu näha-vaadata, siis on juba ammust ajast piir 120 jõuvankrit täis. Eks ma siis vaikselt panen uusi joone alla, ei ole ju veel 100% otsustatud, mitu tegelast peale saab. Lihtsalt rahvamass ja autode joru läheb liiga pikaks, kuhu me kõik selle kaadri õhtul paneme???
-----------------------------------------------------------------------
Aga nüüd TÄHTIS TEADE 1 õhtu asjadest: avatud on ööbimiste regamine väga konkreetse e-maili abil läbi konkreetse TEADJA inimese. Nagu kõik viimased aastad, siis kas ühe auto peale või suuremale pundile a'la Muhuklubi vms, on keegi tegelane, kes oma nimel bronnib ära ööbimiskohad, saab meilitsi arve, tasub selle ette või kohapela sulas öirodes ja siis õhtul täidab ära riiklikult kohustusliku regamispaberi koos nimede ja isikukoodidega. Selle ma "võitlesin" selgeks, et reaalsed inimesed koos nõutud andmetega saab parimal juhul õhtul kohapeal, ette teavad üksikud. Kes kellega ühte voodisse läheb, pole muidugi hiljem ei meie ega Nende asi
Aga arvestage siis sellega, et kõik toad lüüakse pilgeni täis!!!
Seega mailiaadress, kuhu subjektiks ehk TEEMAKS pange Talveralli ööbimine. Preili/proua Nelly teab ja tegeleb sellega isiklikult. Mina olen korraldustoimkonna ööbimisarve juba saanud. Summa on kokku lepitud koos hommikusöögiga 290 krooni nägu.
nelly.must@spavarska.ee
------------------------------------------------------------------------
TÄHTIS TEADE 2.
Korraldustoimkond on otsustanud ära ka Laekuri isiku ja see on "ei keegi muu", kui profesionaalne raamatupidaja Tiina Veski, kes omab sellist arveldusarvet:
SEB pank, 10022051246001.
Ainult nii saame oma kulusid kontrollida... sest "Mehed, need on ju teada!"
Nii võiks ja saab vist ka kõigi rahalisi koormuseid hajutada. Vast on keerulisem ja palju ebameeldivam veebruaris korraga kõik välja käia, kui jätta selleks ajaks vaid kütusekulu ja ülejäänu 3 kuu peale ära jagada. Selgitusse pange oma fooruminimi kelle nimel regati, võite panna juurde ka reaalse juhi nime. Väljatrükilt on need kenasti näha.
Igaks juhuks, nagu mungal on üks asi, kordame veel üle numbrid:
-----------------------------------------------------------------------
Aga nüüd TÄHTIS TEADE 1 õhtu asjadest: avatud on ööbimiste regamine väga konkreetse e-maili abil läbi konkreetse TEADJA inimese. Nagu kõik viimased aastad, siis kas ühe auto peale või suuremale pundile a'la Muhuklubi vms, on keegi tegelane, kes oma nimel bronnib ära ööbimiskohad, saab meilitsi arve, tasub selle ette või kohapela sulas öirodes ja siis õhtul täidab ära riiklikult kohustusliku regamispaberi koos nimede ja isikukoodidega. Selle ma "võitlesin" selgeks, et reaalsed inimesed koos nõutud andmetega saab parimal juhul õhtul kohapeal, ette teavad üksikud. Kes kellega ühte voodisse läheb, pole muidugi hiljem ei meie ega Nende asi
Aga arvestage siis sellega, et kõik toad lüüakse pilgeni täis!!!Seega mailiaadress, kuhu subjektiks ehk TEEMAKS pange Talveralli ööbimine. Preili/proua Nelly teab ja tegeleb sellega isiklikult. Mina olen korraldustoimkonna ööbimisarve juba saanud. Summa on kokku lepitud koos hommikusöögiga 290 krooni nägu.
nelly.must@spavarska.ee
------------------------------------------------------------------------
TÄHTIS TEADE 2.
Korraldustoimkond on otsustanud ära ka Laekuri isiku ja see on "ei keegi muu", kui profesionaalne raamatupidaja Tiina Veski, kes omab sellist arveldusarvet:
SEB pank, 10022051246001.
Ainult nii saame oma kulusid kontrollida... sest "Mehed, need on ju teada!"
Nii võiks ja saab vist ka kõigi rahalisi koormuseid hajutada. Vast on keerulisem ja palju ebameeldivam veebruaris korraga kõik välja käia, kui jätta selleks ajaks vaid kütusekulu ja ülejäänu 3 kuu peale ära jagada. Selgitusse pange oma fooruminimi kelle nimel regati, võite panna juurde ka reaalse juhi nime. Väljatrükilt on need kenasti näha.
Igaks juhuks, nagu mungal on üks asi, kordame veel üle numbrid:
Tsitaat:Seega paneme osalustasu rahanumbri paika : sportklass 60 eurot (aastavahetuseni näiteks 930 eek) jõuvanker (2X30); niisama elunautijad-tavatalverallitajad 30 eurot (460 eek kuni 31.12) per nägu! Ja nagu ikka, siis see sisaldab absoluutselt kõike numbrist peoni v.a. ööbimine ja hommikusöök.