28-11-2010, 20:14 PM
(28-11-2010, 19:47 PM)Armex Kirjutas: Kuna sm.kass ei vasta tel.kõnedele, siis pean ikka temaga vaidlema siin foorumis aga vaidlus olevat edasiviiv jõud siis läheb edasi..Noh kurat kas sa ei usu masina silti või usud oma...... ma ei tea mida.Mina küll ei usu kõikke seda kirjandust mis int-ist leame,just täna uurisi üht DKW nr-i üks näitas etSB-200 aga teine mingit vist C 600 sinna ongi see koer maetud. Mudugi oli õige SB.
Sinu erutus on asjata! vabandan, et ei väljendanud ennast eelmises postituses piisavalt selgelt! Katsun siis lihtsamalt...
Usun masina silti (mida ma pole näinud ), usun kavalaid mulke ning ksf! Armexi ! Ei usu oma....ma ka ei tea mida ! Olen olnud kergeusklik, rumal, alp ja edev, ilmselt saan seda olema ka edaspidi, aga ma kavatsen seda paremini varjata! Vb hakkan koguma naiste pilte vms.
Peaks esitama Saksamaale või Nürmbergi linna omavalitsusele apellatsiooni ja nõudma andmebaasi korrigeerimist TWN toodangu osas.
Telefonidega on nii, et nad sõidavad kusagil Päris Mulgimaal ringi, hea kui homseks koju jõuavad.
Aga ikkagi ei saa ma aru, miks on nii palju tsikleid vaja. No ütleme, 50 tk, see on normaalne ja peaks olema lausa kohustuslik, aga Sinul ...?
(ma saan muidugi aru, et Sul naiste pilte koguda ei lubata, aga ikkagi, see tsiklite asi ei ole normaalne!)