21-12-2010, 17:02 PM
Kas etteandetigu ikka pöörduma annab? Aga heitelabad?
Kinni saavad olla kas suunamuutereduktor, nurkülekanne või etteandeteo laagerdus. Kuna tegemist on "vana hea nõukatehnikaga", siis lõtkude olemasolu/puudumise järgi saabki tuvastada, milline neist on minestanud.
Tagasi tulles minu mure juurde, siis jah, senimaani kühveldan käsitsi
Reduktor on endiselt freesi küljes kinni ja ei kavatsegi sellest eemalduda. Tõsi, ma pole Wäga Tõsiseid Jõuvõtteid kah rakendanud - selle nikatsi mootor sai suvel heina niites üksjagu valu ja viimases otsas oli ilmselgelt taas probleeme karteri(ala)rõhu säilitamisega. Samas peab lumefreesiga töötades niikuinii pidevalt pöördeid hoidma (mul ju rattareduktoreid pole
) ja seega ei ole hõredast vändatihendusest tingitud kõrged mootoripöörded nii suur probleem.
Kui kellegi vedeleb mõni töökorras MFi lumefreesi suunamuutereduktor jalus, siis võite seda mulle pakkuda
Kinni saavad olla kas suunamuutereduktor, nurkülekanne või etteandeteo laagerdus. Kuna tegemist on "vana hea nõukatehnikaga", siis lõtkude olemasolu/puudumise järgi saabki tuvastada, milline neist on minestanud.
Tagasi tulles minu mure juurde, siis jah, senimaani kühveldan käsitsi
Reduktor on endiselt freesi küljes kinni ja ei kavatsegi sellest eemalduda. Tõsi, ma pole Wäga Tõsiseid Jõuvõtteid kah rakendanud - selle nikatsi mootor sai suvel heina niites üksjagu valu ja viimases otsas oli ilmselgelt taas probleeme karteri(ala)rõhu säilitamisega. Samas peab lumefreesiga töötades niikuinii pidevalt pöördeid hoidma (mul ju rattareduktoreid pole
) ja seega ei ole hõredast vändatihendusest tingitud kõrged mootoripöörded nii suur probleem.Kui kellegi vedeleb mõni töökorras MFi lumefreesi suunamuutereduktor jalus, siis võite seda mulle pakkuda