06-01-2011, 15:48 PM
![[Pilt: 1]](http://static3.nagi.ee/i/p/697/26/17431639f1966a_m.jpg/1)
Täna sai rallitaunus siis ametlikult Eesti kodanikuks.
Paar päeva tagasi autot registris ette näitamas käies oli nagu ikka kena talveilm ja kuulsad tiblade talverehvid krudisesid mönust. Samas jääpeal kraapisid ka neljanda käiguga veel tühja.....44kw kirjutati passi sisse muide.
Söidumönu oli täie raha eest, metsateedel rahulikult hobused lahti lasta ja ainult irvita roolitaga....niikaua kui miski ajupuudega humanoid oma skooda kurvitaha keset teed lahtise uksega parkinud oli, et ise seal körval lund pildistada vms. Sai pidurdatud, ütleme nii.
Rattalaager sai probleemideta vahetatud, nüüd on käes käbi simmeri kord ja ka kardaaniristis on kerge loks sees. No midagi peab ju koguaeg teha olema ometigi.
Lähitulevikus on plaanis külastada tehnilise ülevaatuse punkti, et härrad vötaks heaks väljastada omapoolse kirjaliku arvamuse auto seisukorrast.
Samuti olen avatud vähempakkumistele 6v aku suhtes, sest eelmine aastavanune Varta on oma teenused löpetanud kahjuks. Ja ei tundu miskeid ülisooduspakkumisi näha olevat kuskil, 2+kilo(vana raha) julgetakse ilma silmi pilgutamata küsida.
Mulle sobiks ka kasutatud kuid töötav patarei, mitte et ma loodaks et neid kellelgi lademes vedeleb....
Vöi on kellelgi aimu mis nipid 12v peale ümberehitusega kaasneksid?
Ise suudan oma väikese aruga arvestada köigi pirnide, uue geneka, ahju-ja kojamehemootori vahetuse, äkki ka kondekas, süütepool.....starter peaks vist vana jääma, sest olen seda juba korduvalt 12v pealt käivitama pidanud ja vuriseb hästi.....veel

Igatahes, seltsimehed, taliralli läheneb!
Karateturbo-kolm purki ja tigu