07-01-2011, 16:11 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-01-2011, 23:53 PM ja muutjaks oli martin59.)
Tee siis enda korpusest pilte kah, oleks huvitav vaadata.
Mina siin üritan kah ise puhurit ehitada. Hetkel on teostus veel rohkem paberil ning mõtetes. Tuleb midagi sarnast mb originaalpuhurile ning hakkab töötama mb-2 küljes. Vahe on ehk selles, et kui originaalpuhur maksab peaaegu 6k (eek siis
) siis mina loodan alla poolega sellest uue lumepuhuri saada. Korpuse küljed ja teo labad lasen Levadia metallis välja lõigata, seda põhiliselt seepärast, et hetkel ei ole väga palju vaba aega ning mul puudub sobiv materjal. Siis veel hunnik treiali tööd ning endale jätan siis suuresti ainult kokkuladumise rõõmu.
Täna käisin ka esimesi detaile ostmas, nimelt 125mm rihmaratas ja 16 ning 20 hambalised ketirattad.
Eks kui midagi edasi areneb, annan teada. Niikaua aga loodaks rohkem teiste iseehitatud puhureid vaadata.
Mina siin üritan kah ise puhurit ehitada. Hetkel on teostus veel rohkem paberil ning mõtetes. Tuleb midagi sarnast mb originaalpuhurile ning hakkab töötama mb-2 küljes. Vahe on ehk selles, et kui originaalpuhur maksab peaaegu 6k (eek siis

Täna käisin ka esimesi detaile ostmas, nimelt 125mm rihmaratas ja 16 ning 20 hambalised ketirattad.
Eks kui midagi edasi areneb, annan teada. Niikaua aga loodaks rohkem teiste iseehitatud puhureid vaadata.