07-01-2011, 23:13 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 09-01-2011, 01:14 AM ja muutjaks oli kass.)
Hakkab vaikselt tulema. Ksf! Mellpoisi pakutud Elfal on tõesti sarnane hark, kindlasti võib ka mõnedel teistel tootjatel selline olla, aga paljudel ei olnud, kuigi sellest on abi vähe...Ei tea paraku, kas Elfa kick-starteriga mootorit kasutas.
Teema aparaadi ketikaitse on Sachsi tehase tüüpdetail nagu mootorgi. Ka kroompaagid pole tegelikult mingid vähelevinud asjad.
Üks inglisekeelne leht ka
http://cyclemaster.wordpress.com/page-48...s100/1143/
Seal küll on väidetud ja ka näidatud?, et Sachs tegi ka päris sõiduvalmis võrre, ei tea kas ja kus tõde on?
Lehel ka mainitud, et 98 ccm Sachsi mootoriga masinaid tegi vähemalt 30 saksa ja 33 muude maade tootjat. Meil Eestis kohtab kindlasti peamiselt saksa toodangut ja seda la vast kogu maailma lõikes, sest tootmismahud olid saksa tootjatel kindlasti kaugelt üle nende 33 teiste maade tootjate omadest.
Saksakeelsel lehel toodud 80 tootjat koos Kiievi tehasega (mille kohta info saksa lehele saatnud ksf! Valdo), palju neist kick-starteriga mootorit kasutas, mina ei tea.
Alustaks sellega, et seda mootorit kasutasid :
Dürkopp , mudel 11 (ja vb veel mõni mudel)
Esweco , mudel K21/37
Express K100 ja Hecker VM100 (olid erilise raamiga)
Meister , K21 (see ei ole, seda me ksf! Sassiga teame
)
Miele H5 (vist Sachsi mootoriga)
Panther (vist sachsi mootoriga)
Kes veel ?
Kes veel kasutas Sachs 98 K mootorit, mina hetkel rohkem ei tea ?
Teema aparaadi ketikaitse on Sachsi tehase tüüpdetail nagu mootorgi. Ka kroompaagid pole tegelikult mingid vähelevinud asjad.
Üks inglisekeelne leht ka
http://cyclemaster.wordpress.com/page-48...s100/1143/
Seal küll on väidetud ja ka näidatud?, et Sachs tegi ka päris sõiduvalmis võrre, ei tea kas ja kus tõde on?
Lehel ka mainitud, et 98 ccm Sachsi mootoriga masinaid tegi vähemalt 30 saksa ja 33 muude maade tootjat. Meil Eestis kohtab kindlasti peamiselt saksa toodangut ja seda la vast kogu maailma lõikes, sest tootmismahud olid saksa tootjatel kindlasti kaugelt üle nende 33 teiste maade tootjate omadest.
Saksakeelsel lehel toodud 80 tootjat koos Kiievi tehasega (mille kohta info saksa lehele saatnud ksf! Valdo), palju neist kick-starteriga mootorit kasutas, mina ei tea.
Alustaks sellega, et seda mootorit kasutasid :
Dürkopp , mudel 11 (ja vb veel mõni mudel)
Esweco , mudel K21/37
Express K100 ja Hecker VM100 (olid erilise raamiga)
Meister , K21 (see ei ole, seda me ksf! Sassiga teame
)Miele H5 (vist Sachsi mootoriga)
Panther (vist sachsi mootoriga)
Kes veel ?
Kes veel kasutas Sachs 98 K mootorit, mina hetkel rohkem ei tea ?