26-01-2011, 18:28 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 26-01-2011, 18:30 PM ja muutjaks oli Ishijupp.)
Särtsataks siis veel pisut õli tulle 
Lisaks veel niipalju, et ajal on siiski tähtsus- kodust startides kokkusaamisele/tööle/kooli minnes oskab arvestada võimalike ummikute, keskmiste kiiruste ja palju muu olulisega, aga võimalust mitukümmend km kilpkonna taga 35km/h 90 km/h alas venimist igal korral arvesse võtta...? Nujah, parafraseerides tuntud hüüdlauset- kõigi maade ülemused/ kliendid, vabandage
P.S. allakirjutanu sõidab tänaseni puhaste paberitega- s.t. avariis süüdlasena osalemiseta

(26-01-2011, 17:53 PM)PlyVal64 Kirjutas: Vajadusel sõidadki 65 km/h, kui tundub, et just see kiirus on OHUTU.Kui 1cm lund sunnib -25 kilomeetrit lubatust aeglasemalt sõitma, siis, with all do respect, on midagi valesti valitud talverehvide või sõiduoskusega.
(26-01-2011, 17:53 PM)PlyVal64 Kirjutas: Lisaks pead Sa aru saama, et õhtusel tipptunnil on inimesed väsinud tööpäevast ja jällegi on aeglasem sõit õigustatud.LE keelab väsinuna autorooli istumise sootuks- vähemalt väsimuse sellise staadiumiga, mis takistab normaalselt sõita.
(26-01-2011, 17:53 PM)PlyVal64 Kirjutas: Minu jaoks ei ole juba aastaid IGA sõitmine ralli ja oma võimete piiri kompamineNoh, olen ka ise julgelt üle 40 aastase vanusega päss, kel load ligi 30 aastat, aga kerge libedusega liiklemist lubatu piires ei pea ma mingil juhul piiride kompamiseks, selleks olen ma iga talve hakul liberajal harjutamisega piiri oluliselt kaugemale lükanud selleks, et ei peaks tänavakiirustel (või maanteekiirustel) ennast väikese libedaga ebakindlalt tundma. Sellest ma esimeses postituses rääkisingi.
(26-01-2011, 17:53 PM)PlyVal64 Kirjutas: Mina sõnastaks Sinu öeldu pigem nii: mina saan aru, MIKS libedaga (pimedas, väsinuna, vanema autoga jne) sõidetakse natuke aeglasemalt aga ei saa aru sellest, miks palju aeglasemalt sõites ei hoita paremasse serva ja ei anta kiirematele märku möödumiseks või ei jääda korraks üldse seisma?Kuldaväärt sõnad!
Lisaks veel niipalju, et ajal on siiski tähtsus- kodust startides kokkusaamisele/tööle/kooli minnes oskab arvestada võimalike ummikute, keskmiste kiiruste ja palju muu olulisega, aga võimalust mitukümmend km kilpkonna taga 35km/h 90 km/h alas venimist igal korral arvesse võtta...? Nujah, parafraseerides tuntud hüüdlauset- kõigi maade ülemused/ kliendid, vabandage

P.S. allakirjutanu sõidab tänaseni puhaste paberitega- s.t. avariis süüdlasena osalemiseta