27-01-2011, 09:03 AM
tere,foorumis oleks kui uus liikluskool avatud,tegelt on see hea,et pidevalt mõtteid turgutada.Ise arvan ma et kui ma juba liiklusvahendit juhtima asun,siis algavadki sellest hetkest ootamatused,olgu selleks kasvõi käivitamisel plokist välja lennanud kolb.Igatahes olles rooli taga peavad Su meeled ja mõtted olema pidevas erk-seisundis,kuradi närvi ajab top-gearis kui auto iste tahetakse viia juba voodi seisundisse,kahtlemata peavad auto juhtimisel olema tingimused mis ei häiri-sega normaalset auto juhtimist,aga mugavustega ei tohi üle pingutada ja liigse mugavuse juures ollakse kiired unustama ohu faktorid.Eelnevalt keegi kirjutas ,et ei ole pika elu jooksul teinud ühtegi "matsu"ega sellega tohi kiidelda paljud matsud sõltuvad juhustest,lihtsalt kehtib ka üks reegel;olid valel ajal vales kohas.Olen alates 1974.a. pidevalt roolis olnud ja võin ka üelda,et ei ole ühtki tõsist matsu teinud,väljaarvatud pisi-mõlkimised-kriimud.Aga muidugi on olukord liikluses kõvasti muutunud mis oli 25-30.a.tagasi ja peamine põhjus minu arvates on need "hobused"mis on kapoti alla juurde lisatud.Eks meie kõigi jaoks sõit punktist A punkti B lõpeb kunagi,no katsume seda teekonda pikemana hoida ja mitte ise seda B punkti lähemale tuua.