08-03-2011, 00:14 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-10-2015, 19:50 PM ja muutjaks oli pen.skar.)
ksf Sarapuu- oma treipingil TB-4 vahetasin vabrikuõli kohe ära Kamazi käigukasti õliga. Paari aastaga pole tase alla läinud. Võibolla valasite liig vedela õli kasti või liiga palju- poolest aknast aitab. Mõni hammasratas ulatub ikka õlipinnani ja pillub kõigile. Libisseibid tõkestavad ja laagripesa all peaks õlitagastuseks kaldavad puuritud olema. Kui jäme spindliava on? Pealtnäha liiga lihtne koolipingiks, rohkem nagu torukeermestuspink. Timm- kuidas teradega? Olen vahest turult saanud vene automaatpingi terahoidjasse käivaid jupatseid. Tavapingi tera olen nattipidi padruni võtnud ja alt maha treinud umbes 19 mm`ni. Siis veel terahoidja alla puurisin vahepeale pesa, et saaks hoidjat ka 45 kraadi keerata.
Tolle pildil oleva Leedu firma Praktika freespingi jälgi ajan taga- koolipapast omanik siin suri. Tema pärijate rauareiside ajal üks "ekspert" oli selle koormast tükkidena kõrvale tõstnud ja andis mulle lootust. Vast selgub midagi. Vahetaks kohe oma mittekomplektse 6П80Г välja. Seal oli ka mitu erinevat marki 16 mm filmiprojektorit- vaat neist on küll kahju kui Kuusakoski läksid.
![[Pilt: Pubulaineni%20Villu%20freespingiga.jpg]](https://lh3.googleusercontent.com/_I2KOLdRDwlU/TXVGP-CO7dI/AAAAAAAAAjA/Gb4oXRB-VxQ/s400/Pubulaineni%20Villu%20freespingiga.jpg)