19-03-2011, 12:04 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 19-03-2011, 12:11 PM ja muutjaks oli muska71.)
(18-03-2011, 20:59 PM)Isapull Kirjutas: Ahahh!Ega polegi rehkendanud liikumiskiirust,hetkel on min kiiruseks 1 käik läbi aeglusti ja oli liiast.Puhuri pöördeid hakkasin natuke arvutama.Puhurit ajab ringi 2,2d isuzu 45 kw ja selle otsas uaz käigukast koos vahekastiga,pöörete valik kuni 3500 vastavalt vajadusele.Autole liikumiskiiruse alandamiseks võimalik külge pookida gaz 69 vahekast.Puhurisse olen korra 3500 pr sisse lasknud prooviks,hüppama ei hakanud ja midagi küljest ära ka ei lennanud(tasakaalustamatta).
Vat see muska71 pill...... paistab, et on õige kobe tükk. Mis selle autorongi liikumiskiiruseks rehkendasid? Esimese käiguga lasta, või läbi aeglusti?
Kogu kompott ehitatud kodus leiduvast kolast,ostnud olen vaid relakettaid mingi 10tk vast.
(18-03-2011, 21:57 PM)Tift Kirjutas: Hmm, alustasin ka tasapisi, puhuri valmistamise poole liikumist. Reduktori vidinad tasapisi valmivad jne. Varsti läheb laagrite ja tihendite ostuksTurbiini läbimõõt peaks olema puhuri laiusega otseselt seotud,mida laiem puhur seda suurem läbimõõt.Enne olgu suurem kui liiga väike-see minu arvamus.Enda puhuril 360mm turbiin ja väike hirm,et äkki liiga väike sai.Tegin maximumi mis kannatas teha.. Praegu mõtlengi, et mis läbimõõduga peaks olema turbiin ja kõigun 250 -300 vahel
.. Tahaks nagu rohkem, aga äkki saab suur.... Siinkohal oleks isapulli mõte päris õige - krdi hea oleks kuskilt vaadata, et niisuguse laiusega ja niisuguse pööretearvuga ja niisuguse liikumiskiirusega jne sobib vat säänne turbiin või rootor ja labasid peaks olema kaks või neli või hoopis kuuskümmend..
..