15-12-2003, 10:00 AM
Aitäh siis juba tulnud soovituste ja informatsiooni eest. Sellest väljatõmbamisest mõtlesin isegi, et peaks vist ennem minema ja tungiga ta sealt ennem veidi välja tõstma ja siis naabertalust traktor kutsuda ja tollega siis vaikselt proovida mis saab. Ega see maa seal nüüd nii pehme kah ole, et ei saa üldse ligi, lihtsalt omanikul probleem on, et rikun tema mäenõlva ära, võibolla ka õigustatud. Hind on tema eest loomulikult täiesti sümboolne max.500 ja sinna lähevad veel traktor+treiler+kunagi ka paberid, sest dokumendid ta tegi oma 69-le ringi ja sellel neid kahjuks siis polegi, kuigi väike lootus on, et too 69 on omadega kah juba nii läbi et võibolla sureb enne ära, kui mina oma valmis saan. Mootor oli tal jah olnud pobi oma. Pole ise kunagi maasturitega tegelenud, seepärast olen igasugusest infost ja nõuannetest huvitatud, ja kohe kindlasti pöördun teie poole, nii kui asi sealmaal on et ta mul garaazis. Igatahes tänud abi pakkumise eest ja loodan et kõik läheb ilusti, et ta tõmbamise ajal pooleks ei lähe. Siinkohal tekkiski kohe küsimus, et ei tea millest teda seal üldse tõmmata tasuks, kere vaevalt kannatab, sillast kah rikantne???