01-04-2011, 21:28 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 02-04-2011, 02:15 AM ja muutjaks oli krossifänn.)
Juba tükk aega piinand üks küsimus. Mõni aasta tagasi oli Ülenurme põllumajandusmuusemi väliseksponaatidest(traktorid,ekskavaatorid)
netis üleval virtuaalmuuseum.Seal enamuse eksponaatide kohta info- ajalugu kust pärit jne.Jõudsin seda vaadata vaid korra või kaks - siis
oli kadund
Olen seal muuseumis peale seda mitu korda käinud aga sihukest infot sealt ei leia.Äkki keegi teab-oskab öelda, kes selle virtuaalmuuseumi tegi ja miks see maha võeti? Muuseumi enda kodulehekülg on lahjavõitu ja nö. kaugemaid vanatehnika sõpru sellega
küll ei tõmba.
No ksf. Vana7 jossipäästmislugu on küll ülikõva. Sellest oleks saand mingi dokfilmigi vändata.Kui siia juurde arvata jossi saamislugu,siis juppide otsimine ja remont,siis see õnnetu kinnijäämine.Edasi see väljatõmbajate ja uute(sõjaväe)trosside otsimine.Kindlasti läks selle jama peale kõvasti kellegil närvirakke,viina ja mis iganes.Ja siis see finaal
Joss käes!!! Lõpetuseks siis et teed jälle puhtad
netis üleval virtuaalmuuseum.Seal enamuse eksponaatide kohta info- ajalugu kust pärit jne.Jõudsin seda vaadata vaid korra või kaks - siis
oli kadund
Olen seal muuseumis peale seda mitu korda käinud aga sihukest infot sealt ei leia.Äkki keegi teab-oskab öelda, kes selle virtuaalmuuseumi tegi ja miks see maha võeti? Muuseumi enda kodulehekülg on lahjavõitu ja nö. kaugemaid vanatehnika sõpru sellegaküll ei tõmba.
No ksf. Vana7 jossipäästmislugu on küll ülikõva. Sellest oleks saand mingi dokfilmigi vändata.Kui siia juurde arvata jossi saamislugu,siis juppide otsimine ja remont,siis see õnnetu kinnijäämine.Edasi see väljatõmbajate ja uute(sõjaväe)trosside otsimine.Kindlasti läks selle jama peale kõvasti kellegil närvirakke,viina ja mis iganes.Ja siis see finaal
Joss käes!!! Lõpetuseks siis et teed jälle puhtad
Minu kanal YouTube`s http://www.youtube.com/user/krossifann?feature=mhsn