16-12-2003, 18:24 PM
jube hea leht! Ainult, et pilte ei saa oma masinasse
. Oleks teistegi markide kohta nii põhjalikke lehti!!! \"Models\" all on seal vist küll kõik mudelid päris põhjalikult ära toodud.
ma kah oma kuu tagasi sattusin netis kolades Fiat nuova 500 otsa (126eelkäija ikkagi!).
samas on selle lähisugulane kah huvitav:
Fiat 600 Multipla (päris-pilt).
EDIT: kiftid on veel \"1900\"-sarnaneb disaini poolest omaaegsete Volvodega; \"Otto Vu\" - peale topiti kolm karpat, lihtsalt imelik paaritu arv...).
tagasi tulles multipla juurde:
ei mõista mina, miks kõik sõiduautod taolised pole - salongi-osa on ikka mõnusalt ruumikas, arvestades masina gabariite. Mõelge, kui suur võiks selline Kadett seest olla

ma kah oma kuu tagasi sattusin netis kolades Fiat nuova 500 otsa (126eelkäija ikkagi!).
samas on selle lähisugulane kah huvitav:
Fiat 600 Multipla (päris-pilt).
EDIT: kiftid on veel \"1900\"-sarnaneb disaini poolest omaaegsete Volvodega; \"Otto Vu\" - peale topiti kolm karpat, lihtsalt imelik paaritu arv...).
tagasi tulles multipla juurde:
ei mõista mina, miks kõik sõiduautod taolised pole - salongi-osa on ikka mõnusalt ruumikas, arvestades masina gabariite. Mõelge, kui suur võiks selline Kadett seest olla

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"