10-05-2011, 10:57 AM
Kui iga käivitamise eel peaks kõrgsurvepumpa õhutama siis mõtle ise... oleks see normaalne või?? Ei ole ju. Kui seibid on uued või lõõmutatud ja kõik klambrid ka peavad, siis tuleb lihtsalt rohkem tööd teha ja vähem õhutada. Kui tahta eriti odavalt teha on ka võimalus käsipumba kolvi kummirõngale niiti alla kerida, annab ka esialgse tulemuse kätte küll. Samas see kurikuulus ja palju tagaotsitud käsipump maksis viimati poes, kui vaatasin 170 krooni. Ok euro on hinda tõstnud ilmselt aga ikkagi, kui see hülss seal juba roostes jne on. Ma ei oska Sulle selle kummirõnga mõõte öelda (sest pole mul kataloogi näpus ja ka pumbad on kaugel). Kui seda keegi teine siin ka ei suuda välja kirjutada, siis pead minema mõnda traktoripoodi ja seal saad seda mõõta, ilmselt saad sealt ka uue osta. Filtrielemendi kohta ei oska ma Sulle öelda, sest ma ei tea, mis sul seal küljes on. Kuigi uuematel peaks küll kõigil papifilter sisse käima. Ka selle 1000 tunniga on sul seal filtrites kindlasti sadet põhja ladestunud. Poes olles võid juba mõelda ka uue käsipumba hülsi ostmisele, mis on tervest pumbast kordades odavam. Mis õhutamisesse puutub, siis ma laseks ikkagi pumba tagant stutseri natuke lahti käsipumbaga pumpamise ajal, kui sealt puhas küte tulema hakkab, keerad kinni.
Mis puutub siin eelkirjutaja soovitus regulaator kütusest tühjaks lasta ja uus õli sisse panna, siis olen nõus. Sest nagu näha on olnud, siis peale pumbaremontija enam keegi kunagi sinna uut õli ei pane/vaheta, hoolsatest omanikest. Aga kui pumbale kütus sisse jookseb on kas etteandepump vigane või siis pea tihend läbi (viimane on küll tõenäolisem).
Mis puutub siin eelkirjutaja soovitus regulaator kütusest tühjaks lasta ja uus õli sisse panna, siis olen nõus. Sest nagu näha on olnud, siis peale pumbaremontija enam keegi kunagi sinna uut õli ei pane/vaheta, hoolsatest omanikest. Aga kui pumbale kütus sisse jookseb on kas etteandepump vigane või siis pea tihend läbi (viimane on küll tõenäolisem).