15-05-2011, 12:24 PM
Muuseumi loomine ei ole odav, hoone(te) rajamine; ekspositsiooni rajamine ja ülespanemine; spetsifiiline infra (või taristu?); inimesed; laod jms ei ole odav ja see ei tasu ennast mitte kunagi ära (sest palju ikka piletiks määrata- inimesed lihtsalt ei maksa seda. nad ei maksa isegi sümboolseid sissepääsu tasusid.). Ma julgen kahelda, et sellega isegi nulli kunagi aega lõpuks, jõutakse. Kui seda teeb riik on seal rahakott olemas, kui seda teeb eraisik, siis peab ta kas olema ropprikas või siis ta peab mingi muu tegevusega finantseerima muuseumi rajamist ja käigus hoidmist. Seepärast on see asi ka seal kahasse. See ei ole esimene selline projekt päälinnas lähiajal ja ei jää ta ka ilmselt viimaseks. Muidugi on nõme, kui juhtub ainult üks kopiks koridoris kopitama aga kritiseerida saab alati ning tegelikult on kitsaskoht selles teemas ju mujal, kui ühes žigulis või autokeskus/muuseumis. Seniks kuni pole parimat, tuleb aga leppida selle olemasolevaga, kuskohast edasi areneda. Harjutada on ka vaja, Louvre kohe püsti ei pane. Ilma kogemusi omandamata on see aga kõik "üts jalgadega tehtud töö".
Lugupeetavatele isandatele, kes sätivad ja elavad jalgratta muuseumi suunas ja nimel, soovin ma aga veelkordselt jõudu ja jaksu
Lugupeetavatele isandatele, kes sätivad ja elavad jalgratta muuseumi suunas ja nimel, soovin ma aga veelkordselt jõudu ja jaksu